ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγκράτι: Άγριο έγκλημα – 74χρονη στραγγάλισε τον άνδρα της τον Νοέμβριο και την κατάλαβαν τώρα!

Συνελήφθη μόλις χθες (σ.σ. 20/7) μία 74χρονη γυναίκα με την κατηγορία της δολοφονίας του συζύγου της τον περασμένο Νοέμβριο.
Παγκράτι: Άγριο έγκλημα – 74χρονη στραγγάλισε τον άνδρα της τον Νοέμβριο και την κατάλαβαν τώρα!

Παγκράτι: Συνελήφθη μόλις χθες (σ.σ. 20/7) μία 74χρονη γυναίκα με την κατηγορία της δολοφονίας του συζύγου της τον περασμένο Νοέμβριο.

Άγριο έγκλημα! Η ηλικιωμένη στραγγάλισε τον άνδρα της με τα ίδια της τα χέρια.

Έπειτα του έβαλε κρέμα στο πρόσωπο και στο λαιμό του για να μην φαίνονται οι κοκκινίλες.

Τότε, η 74χρονη γυναίκα ανέφερε στην Αστυνομία ότι ο σύζυγός της πέθανε μέσα στο σπίτι στις 21 Νοεμβρίου, ενώ βρισκόταν μόνος του.

Εντούτοις από τη νεκροτομή και από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι ο 82χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή από στραγγαλισμό, ενώ μέσα στο διαμέρισμα υπήρχε κι άλλο άτομο.

Αφού συγκεντρώθηκαν όλα τα στοιχεία διαπιστώθηκε ότι δράστις του στυγερού εγκλήματος ήταν η 74χρονη σύζυγός του, η οποία και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η ηλικιωμένη, η οποία δεν ομολόγησε την πράξη της, πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και έπαιρνε αγωγή που διέκοψε το 2015.

Η 74χρονη οδηγήθηκε στον ανακριτή που διέταξε την προφυλάκισή της.

 

Διαβάστε ακόμη:

Ατάκα Σακίλ Ο’Νιλ για Αντετοκούνμπο με… Superman!

Freedom pass: Πώς θα πάρουν το voucher των 150 ευρώ οι εμβολιασμένοι 18-25 ετών

Survivor: Μαριαλένα και Σάκης ξύπνησαν μαζί; (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παγκράτι: Άγριο έγκλημα – 74χρονη στραγγάλισε τον άνδρα της τον Νοέμβριο και την κατάλαβαν τώρα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.