ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγκράτι: Χαμός στην πλατεία Βαρνάβα για ένα «takeaway» ποτό

Συνωστισμός πολλών πολιτών στο σημείο οι οποίοι προμηθεύονταν ποτά από περίπτερο και δύο μπαρ
Παγκράτι: Χαμός στην πλατεία Βαρνάβα για ένα «takeaway» ποτό

Το αδιαχώρητο επικρατεί αυτή την ώρα στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι. Δεκάδες Αθηναίοι συνωστιζονται με τα ποτά τους στο χέρι, τα οποία προμηθεύονται από περίπτερο και από δύο μπαρ, που πουλάνε αλκοόλ σε πλαστικό ποτήρι.

Το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται σχεδόν κάθε νύχτα, καθώς τα εν λόγω μαγαζιά προσφέρουν takeaway τα προϊόντα τους στους θαμώνες της πλατείας και στις παρέες που καταφθάνουν κι από άλλες περιοχές της Αθήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβρος- Σύνορα: Προκαλούν οι Τούρκοι – Νέοι πυροβολισμοί

Οι πολίτες συγχρωτιζονται, σαν να εχει εξαλειφθεί ο κίνδυνος της πανδημίας, ενώ και οι καταστηματάρχες αδιαφορούν για το πλήθος που συγκεντρώνεται έξω από τα μαγαζιά τους. «Εμείς πουλάμε takeaway, έχουμε μαζέψει τα τραπεζάκια και τις καρέκλες μας και δεν γίνεται να κάνουμε τον χωροφυλακα σε εκείνους που κάθονται στην πλατεία, δεν είναι δική μας δουλειά αυτό» αναφέρει υπάλληλος καταστήματος στην περιοχή.

Παγκράτι: Δείτε τις φωτογραφίες από την Πλατεία Βαρνάβα:

Την ίδια ώρα έμπαινε «λουκέτο» και στην πλατεία Αγ. Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή λόγω συνωστισμού, με τα ΜΑΤ να επεμβαίνουν και να αναλαμβάνουν να κάνουν σκοπιές για τη διατήρηση της κατάστασης:

 

Πηγή: protothema.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παγκράτι: Χαμός στην πλατεία Βαρνάβα για ένα «takeaway» ποτό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.