ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγκράτι: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο συντηρητής που καταπλακώθηκε από ασανσέρ

Σοβαρά τραυματισμένος είναι ο άνδρας, που καταπλακώθηκε από ασανσέρ στο Παγκράτι και πλέον δίνει μάχη για τη ζωή του.  Ο συντηρητής ασανσέρ καταπλακώθηκε από το κουβούκλιο στο Παγκράτι την ώρα που έκανε εργασίες στο υπόγειο. Ο άνδρας, περίπου 30 ετών, χτυπήθηκε από το κουβούκλιο το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε από τον 5ο όροφο. ΔΙΑΒΑΣΤΕ...
Παγκράτι: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο συντηρητής που καταπλακώθηκε από ασανσέρ

Σοβαρά τραυματισμένος είναι ο άνδρας, που καταπλακώθηκε από ασανσέρ στο Παγκράτι και πλέον δίνει μάχη για τη ζωή του. 

Ο συντηρητής ασανσέρ καταπλακώθηκε από το κουβούκλιο στο Παγκράτι την ώρα που έκανε εργασίες στο υπόγειο. Ο άνδρας, περίπου 30 ετών, χτυπήθηκε από το κουβούκλιο το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε από τον 5ο όροφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: Μαρτυρία για γυναίκα που κινούνταν ύποπτα!

Ο άνδρας, απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και πολύ σοβαρά τραυματισμένος από την πολυκατοικία επί της οδού Λαέρτου, στο Παγκράτι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στον Ερυθρό Σταυρό.

Για τον απεγκλωβισμό του επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παγκράτι: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο συντηρητής που καταπλακώθηκε από ασανσέρ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.