ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγώνη: «Κανονικά για να πάμε από νομό σε νομό έπρεπε να έχουμε 500 κρούσματα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη ήταν η Ματίνα Παγώνη, η οποία μεταξύ άλλων
Παγώνη: «Κανονικά για να πάμε από νομό σε νομό έπρεπε να έχουμε 500 κρούσματα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη ήταν η Ματίνα Παγώνη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία της πανδημίας και τα self test.

Σε ερώτηση, που την απηύθυνε η Ανθή Βούλγαρη για το αν αυτή η μπατονέτα του self test έχει πάνω κάτι η Ματίνα Παγώνη είπε: «Δεν έχει κάτι η μπατονέτα κυρία Βούλγαρη».

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθηνάς – Πειραιά είπε επίσης μεταξύ άλλων στο Mega:

«Είναι πολύ σωστό το να κάνεις self test για να προστατεύσεις εσένα και τους συναδέλφους σου. Στα σούπερ μάρκετ και τους μικρούς χώρους εάν δεν γίνουν τα self test, δεν πρόκειται ποτέ μέχρι να τελειώσει ο εμβολιασμός να βρούμε άκρη.

Θα μας διευκολύνει επιστημονικά όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Είμαστε σε μία φάση δύσκολη.

Ο κορονοϊός δεν είναι ρομπότ να πατάς ένα κουμπί και να μην νοσείς ή να νοσείς. Μία οικογένεια, που θέλει να πάει στο χωριό δεν είναι όλη εμβολιασμένη. Είναι η μισή.

Πιστεύετε κυρία Βούλγαρη ότι αν πάτε στο Πήλιο θα είστε μέσα στο σπίτι σας; Θα θέλετε να δείτε τους συγχωριανούς σας»

«Θα είμαι στην αυλή μου κυρία Παγώνη», απάντησε η δημοσιογράφος.

«Βρισκόμαστε σε μία πανδημία, έχουμε 4.000 κρούσματα και πρέπει να είμαστε όλοι σοβαροί. Την τελευταία εβδομάδα θα αποφασίσουμε για το Πάσχα.

Κανονικά για να πάμε από νομό σε νομό θα πρέπει να έχουμε 500 κρούσματα», συμπλήρωσε η Παγώνη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παγώνη: «Κανονικά για να πάμε από νομό σε νομό έπρεπε να έχουμε 500 κρούσματα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.