ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγώνη: «Να ανοίξουν την επόμενη εβδομάδα Γυμνάσια και Λύκεια» (vid)

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή τόνισε πως οι δείκτες αυτή την στιγμή είναι ελεγχόμενοι και μπορούν να ανοίξουν κανονικά τα σχολεία.
Παγώνη: «Να ανοίξουν την επόμενη εβδομάδα Γυμνάσια και Λύκεια» (vid)

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή τόνισε πως οι δείκτες αυτή την στιγμή είναι ελεγχόμενοι και μπορούν να ανοίξουν κανονικά τα σχολεία.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη μίλησε στον ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων επισήμανε πως η κατάσταση με τα κρούσματα του Κορονοϊού επιτρέπει την επόμενη εβδομάδα να ανοίξουν Γυμνάσια και Λύκεια.

Πιο αναλυτικά τι είπε:

«Πρέπει την επόμενη εβδομάδα να ανοίξουν τα σχολεία και μάλιστα με προσοχή με τεστ σε καθηγητές και τα παιδιά. Πάμε καλύτερα αλλά χρειάζεται προσοχή.

Χρειάζεται να ανοίξει και η μετακίνηση από νομό και νομό γιατί θα υπάρχει θέμα στις μετακινήσεις».

Για την εστίαση είπε: «Μπορεί να ανοίξει σε 3 βδομάδες, δηλαδή αρχές Φεβρουαρίου, πιο συγκεκριμένα τα εστιατόρια και τα καφέ. Τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά στα μπαρ λόγω του ότι υπάρχουν όρθιοι».

Παράλληλα, η ίδια ανέφερε πως συγκριτικά με το πληθυσμό τα τεστ δεν είναι πολλά και τόνισε την αναγκαιότητα να γίνονται πολλά τεστ.

Σχετικά με τις ουρές στο άνοιγμα των καταστημάτων η ίδια είπε πως μέσα στα καταστήματα φάνηκε ότι τηρήθηκαν οι αποστάσεις ενώ έξω οι αποστάσεις δεν ήταν οι απαιτούμενες.

«Έπρεπε να υπάρχει 1,5 μέτρο απόσταση ή εφόσον το ραντεβού το είχαν έτσι κ αλλιώς να κάνουν βόλτα μέχρι να έρθει η σειρά τους» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Άρης: Στο προσκήνιο ξανά ο Μπαράλες

Λίβερπουλ: Έβαλε… στοπ στις φήμες ο Σαλάχ

Magbox. Κάντε δικά σας με ένα κλικ όλα τα αγαπημένα σας περιοδικά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παγώνη: «Να ανοίξουν την επόμενη εβδομάδα Γυμνάσια και Λύκεια» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.