ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγώνη: «Θα πάμε σε νέα καραντίνα – Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, τον χειμώνα δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά»

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθηνάς - Πειραιά, Ματίνα Παγώνη προειδοποιεί για τέταρτο κύμα κορονοϊού και νέα καραντίνα.
Παγώνη: «Θα πάμε σε νέα καραντίνα – Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, τον χειμώνα δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά»

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθηνάς – Πειραιά, Ματίνα Παγώνη προειδοποιεί για τέταρτο κύμα κορονοϊού και νέα καραντίνα.

«Θα πάμε σε 4ο κύμα και σε νέα καραντίνα αν δεν εμβολιαστούν οι ηλικίες άνω των 60, ανέφερε μεταξύ άλλων στον ΣΚΑΪ η Ματίνα Παγώνη.

Όπως είπε το πρωί της Δευτέρας, αυτή την στιγμή το ποσοστό της ανοσίας είναι περίπου στο 22% και ο στόχος είναι το 50% τέλος Ιουνίου και 75% τέλος Αυγούστου – 80% αρχές Σεπτεμβρίου, γι’ αυτό πρέπει να τρέξουν οι εμβολιασμοί. Επισήμανε επίσης πως ειδικότερα πρέπει να τρέξουν οι ομάδες 60+ να εμβολιαστούν.

Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, τον χειμώνα δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, μιλώντας για τις εικόνες συνωστισμού στα πάρτι που καταγράφηκαν τις τελευταίες ημέρες δήλωσε πως υπάρχει φόβος για 4ο κύμα αν συνεχιστούν αυτές οι δραστηριότητες και το καλοκαίρι. «Ένας μεταδίδει το κορονοϊό σε 100 άτομα στα κορονοπάρτι» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε την ευθύνη που έχουν οι αρχές για την αποτροπή τους

Η ίδια υπογράμμισε πως πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι αν δεν προσέξουμε και δεν εμβολιαστούμε δεν πρόκειται να βγούμε από την πανδημία.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η Καρολίνα πρώτη υποψήφια – Πως το δικαιολόγησε ο Κατσούλης

Τανιμανίδης – Μπόμπα: Τα τρία χρόνια που προσπαθούσαν να κάνουν παιδί και το άγχος

Survivor: Οι Amigos έκραξαν τον Τριαντάφυλλο! Πτυχίο από την… «Ανωτάτη Καραγκιοζική» – Έξαλλος ο Σάκης!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παγώνη: «Θα πάμε σε νέα καραντίνα – Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, τον χειμώνα δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.