ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πάγωσε» η Ερέτρια – Έστησε «καρτέρι θανάτου» στον αδελφό του

Σύγχρονος Κάιν έστησε «καρτέρι θανάτου» στον μεγαλύτερο αδελφό του. Συγκλονισμένη είναι η μικρή κοινωνία της Ερέτριας, αφού κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι οι οικογενειακές διαφορές των δύο ανδρών, θα όπλιζαν το χέρι του 65χρονου σύγχρονου «Κάιν», ο οποίος δεν δίστασε να σκοτώσει ίδιο του τον αδελφό! Το απόγευμα της Τρίτης του Πάσχα (10/4), ο...
«Πάγωσε» η Ερέτρια – Έστησε «καρτέρι θανάτου» στον αδελφό του

Σύγχρονος Κάιν έστησε «καρτέρι θανάτου» στον μεγαλύτερο αδελφό του.

Συγκλονισμένη είναι η μικρή κοινωνία της Ερέτριας, αφού κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι οι οικογενειακές διαφορές των δύο ανδρών, θα όπλιζαν το χέρι του 65χρονου σύγχρονου «Κάιν», ο οποίος δεν δίστασε να σκοτώσει ίδιο του τον αδελφό!

Το απόγευμα της Τρίτης του Πάσχα (10/4), ο ηλικιωμένος άνδρας είχε στήσει «καρτέρι» θανάτου στον ανυποψίαστο 70χρονο Κώστα Κ., τον οποίο όταν εμφανίστηκε σπίτι, πυροβόλησε εξ’ επαφής με την κυνηγετική του καραμπίνα, τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Στο σημείο της εν ψυχρώ δολοφονίας κατέφθασε η αστυνομία και συνέλαβε άμεσα τον 65χρονο αδελφοκτόνο. Την προανάκριση για το περιστατικό, ανέλαβε η Ασφάλεια Χαλκίδας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Πάγωσε» η Ερέτρια – Έστησε «καρτέρι θανάτου» στον αδελφό του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.