ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πακιστάν: Σεξουαλική επίθεση από 400 Πακιστανούς σε μία γυναίκα που έκανε Tik Tok

Ένα ακόμη περιστατικό βίας κατά γυναίκας σημειώθηκε στο Πακιστάν, το οποίο προκαλεί απέχθεια και αποτροπιασμό.
Πακιστάν: Σεξουαλική επίθεση από 400 Πακιστανούς σε μία γυναίκα που έκανε Tik Tok

Συγκεκριμένα δεκάδες άνδρες άρπαξαν και χτύπησαν την εν λόγω  γυναίκα ενώ ταυτόχρονα της έσκιζαν τα ρούχα και την έβριζαν! Περιστατικά που δυστυχώς έχουμε αρχίσει να βλέπουμε και στην χώρα μας – έστω όχι σε αυτόν τον ακραίο βαθμό, ακόμη τουλάχιστον- καθώς η αθρόα λαθρομετανάστευση από τέτοιες χώρες (Πακιστάν, Αφγανιστάν κ.α.) το έχει προκαλέσει.

Το εξοργιστικό περιστατικό στο Πακιστάν σημειώθηκε στο πάρκο Greater Iqbal της Λαχόρης όπου η νεαρή γυναίκα βρισκόταν με φίλους και κατέγραφε ένα βίντεο για το TikTok, όταν ξαφνικά περίπου 400 άντρες της επιτέθηκαν και την σήκωσαν με βία. Την πέταξαν στο πλήθος και άρχισαν να της ξεσκίζουν τα ρούχα αλλά και να την χτυπούν.

«Το πλήθος με τραβούσε από παντού, τόσο βίαια που τα ρούχα μου σκίστηκαν. Με πέταξαν στον αέρα. Μου επιτέθηκαν βάναυσα», δήλωσε το η άτυχη κοπέλα στην αστυνομία. Μάλιστα τα κτήνη δεν δίστασαν να τη ληστέψουν κι από πάνω καθώς της άρπαξαν τα χρήματα της, το τηλέφωνο και τα κοσμήματά της!

Η ρατσιστική επίθεση κατά της γυναίκας καταγράφηκε από πολλούς χρήστες και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο προκαλώντας πλήθος σχολίων κατά της απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί στην χώρα αυτή.

Σύμφωνα με τον Guardian, η υπόθεση αφορά τουλάχιστον 300 έως 400 άνδρες οι οποίοι αναζητούνται από την Πακιστανική αστυνομία.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αποτροπιασμό στο Πακιστάν, ενώ ο υπουργός Πληροφοριών της χώρας, Φαουάντ Τσόντρι  υποστήριξε ότι γίνονται συλλήψεις και ότι πολλοί δράστες έχουν ταυτοποιηθεί.

Τώρα να τον πιστέψουμε, όταν κάθε μέρα σχεδόν στη χώρα αυτή όπως και στην Ινδία σημειώνονται παρόμοια περιστατικά. Ή ακόμη κι αν οι δράστες συλληφθούν τους επιβληθούν ποινές χάδι;

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ένας Πακιστάνος λαθρομετανάστης ήταν που σακάτεψε πριν μερικά χρόνια τη Μυρτώ, χρησιμοποιώντας μάλιστα κατά τη δίκη του ως υπερασπιστική γραμμή το ότι «… η γυναίκα στο μέρος από το οποίο κατάγομαι  τοποθετείται χαμηλά σε υπόληψη»!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πακιστάν: Σεξουαλική επίθεση από 400 Πακιστανούς σε μία γυναίκα που έκανε Tik Tok», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.