ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παλαιό Φάληρο: Τους έσωσε από τη ληστεία η κάμερα στο κουδούνι

Τέσσερις γυναίκες μπήκαν σε πολυκατοικία στο Παλαιό Φάληρο προκειμένου να ληστέψουν σπίτια, όμως έπεσαν πάνω στο «έξυπνο κουδούνι».
Παλαιό Φάληρο: Τους έσωσε από τη ληστεία η κάμερα στο κουδούνι

Παλαιό Φάληρο: Τέσσερις γυναίκες μπήκαν σε πολυκατοικία προκειμένου να ληστέψουν σπίτια, όμως έπεσαν πάνω στο «έξυπνο κουδούνι».

Μία θηλυκή συμμορία μπήκε σε πολυκατοικία στο Παλαιό Φάληρο προκειμένου να ψάξει και να βρει το νέο σπίτι το οποίο θα κάνουν ληστεία.

Όμως, υπολόγισαν χωρίς το «έξυπνο κουδούνι» το οποίο και απέτρεψε τελικά τη διάρρηξη με απίστευτο τρόπο.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που μετέδωσε το Mega τέσσερις γυναίκες μπήκαν σε πολυκατοικία και χωρίστηκαν προκειμένου να κάνουν έλεγχο σε κάθε πόρτα.

Διασκορπίστηκαν στο διάδρομο, προσπαθώντας να ακούσουν αν υπάρχει κάποιος εντός των σπιτιών, ενώ μία έγκυος είχε και μαντίλι μαζί της ώστε να καλύψει το ματάκι προκειμένου να αποτρέψει κάποιον που βρίσκεται μέσα να την δει.

Ξαφνικά, ακούστηκε μία φωνή μέσα από ένα σπίτι, η οποία τους ρωτούσε τι ακριβώς θέλουν. «Θα μας δώσεις τίποτα κανένα ρούχο;», είπε η μία για να λάβει την απάντηση πως θα καλέσουν την αστυνομία. «Συγγνώμη, ζητιανεύουμε αγάπη μου, άμα έχεις κάτι να μας δώσεις…» είπε ξανά η γυναίκα, με τον ένοικο να σημειώνει: «Καλώ την αστυνομία άμα δεν φύγετε».

Ο άντρας που τους μίλησε είναι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος. Δεν είναι στο σπίτι, αλλά το έξυπνο κουδούνι όπως εξηγεί ο ίδιος στο LIVE NEWS τον ειδοποίησε ότι έξω από την πόρτα του σπιτιού του υπάρχει κινητικότητα.

«Αυτό είναι ένα έξυπνο κουδούνι. Αυτό το βάζεις ή στο ματάκι της πόρτας σου ή το βάζεις στο κουδούνι. Συνδέεται εκτός από την κλασσική λειτουργία που πατάς το κουδούνι και χτυπάει… Παράλληλα, χτυπάει και στο κινητό, σε όσα κινητά έχεις εσύ ορίσει και όταν κάποιος χτυπήσει το κουδούνι χτυπάει και μπορείς να απαντήσεις απομακρυσμένα».

Οι τέσσερις γυναίκες μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχαν καταλάβει πως τους καταγράφει η κάμερα.

«Ορίζεις ένα σημείο για αισθητήρα κίνησης, βάζεις ας πούμε πού θες να πιάνει, πόσο μακριά. Εγώ το έχω βάλει έξω από την πόρτα μου. Οπότε με το που ανιχνεύσει κίνηση είναι κάποιος έξω από την πόρτα αυτό έχει τη δυνατότητα και γράφει πέντε δευτερόλεπτα πριν».

Το έξυπνο κουδούνι έστειλε ένα μήνυμα στον ένοικο που εκείνη την ώρα βρισκόταν στη δουλειά του, αλλά μέσω της τεχνολογίας μίλησε στις τέσσερις γυναίκες σαν να βρίσκεται μέσα.

Στον ήχο της αντρικής φωνής οι τέσσερις γυναίκες φεύγουν κακήν κακώς, αλλά όπως φαίνεται δεν πάνε μακριά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Freedom Pass: Επική γκάφα με τα 150 ευρώ για το εμβόλιο στους 18-25

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Με βασάνιζαν για να πω ότι σκότωσα την Καρολάιν

Μαλέσκου: «Κάθε φορά που μια γυναίκα εμφανίζεται πιο αδυνατισμένη αμέσως να τη φάμε»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παλαιό Φάληρο: Τους έσωσε από τη ληστεία η κάμερα στο κουδούνι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.