ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παναγία Παρηγορήτρια: Το συγκλονιστικό θαύμα συνεχίζεται και το νέο χρόνο – Ποτάμι τρέχουν τα δάκρυα της εικόνας! (vid)

Συγκλονίζει το ακατάπαυστο θαύμα όπως φαίνεται σε νέο βίντεο: H Παναγία η Παρηγορήτρια στον Βύρωνα συνεχίζει να ξεχειλίζει από δάκρυα, αφήνοντας εμβρόντητους όσους βλέπουν το θαυμαστό φαινόμενο.
Παναγία Παρηγορήτρια: Το συγκλονιστικό θαύμα συνεχίζεται και το νέο χρόνο – Ποτάμι τρέχουν τα δάκρυα της εικόνας! (vid)

Παναγία Παρηγορήτρια: Ούτε και στο νέο έτος δεν σταματά να δακρυρροεί και να καλεί σε μετάνοια η Μητέρα του κόσμου Παναγία, μέσα από τη θαυματουργή εικόνα της στο Ναό του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος. Σε ένα ακόμα φοβερό ντοκουμέντο που τραβήχτηκε την περασμένη Τρίτη 4/1/22, τα δάκρυα της εικόνας της Παναγίας Παρηγορήτριας φαίνεται να τρέχουν σαν μυρόβλυτο ρυάκι από το πρόσωπο της. Δάκρυα που στην κυριολεξία ξεχειλίζουν από τα μάτια της Θεοτόκου!

Ένα απίστευτο, ένα συγκλονιστικό θαύμα που σε πλημμυρίζει δέος όσες φορές και αν το αντικρίσεις! Συμπληρώθηκαν 16 ολόκληροι μήνες (από τον Σεπτέμβριο του 2020) από τότε που η εικόνα άρχισε να δακρυρροεί και πλήθη κόσμου έχουν σπεύσει να προσκυνήσουν αυτή την ολοζώντανη εκδήλωση της «Τιμιωτέρας των Χερουβείμ» που κλαίει με αγάπη και παράπονο για όλα τα παιδιά της.

Είναι φοβερό αν το σκεφτεί κανείς. Ενώ ο κόσμος περνά δοκιμασίες από τις ραγδαίες εξελίξεις της εποχής και χάνει την ελπίδα του, να υπάρχει ένα μόνιμο σημάδι θεϊκής παρηγοριάς. Μια ακατάπαυστη απόδειξη της παρουσίας και της έγνοιας της Παναγίας. Ένα τέτοιο υπερθαύμαστο πνευματικό στήριγμα. Ένας υπερκόσμιος «συναγερμός» που απευθύνεται στην καρδιά του κάθε ενός από εμάς. Μια δακρύβρεχτη διαμαρτυρία αγάπης για την κατρακύλα μας ως άνθρωποι, ως κοινωνία, ως πολιτεία, ως έθνος.

Σε ένα διεστραμμένο κράτος που παρέχεται κυβερνητική κάλυψη ακόμα και για χυδαίες βλασφημίες προς το Πάνσεπτο πρόσωπο της Παναγίας, η Θεοτόκος δεν μας εγκαταλείπει παρά την αναξιότητα μας, παρά την κατάντια μας, παρά τις βρωμερές ασέβειες που γίνονται. Συνεχίζει να εκδηλώνει την παρουσία της, να μακροθυμεί και να επιθυμεί τη μετάνοια όλων, ακόμα και των υβριστών της. Τέτοια αρχόντισσα είναι η Παναγία και τέτοιο επουράνιο κόσμημα έχουν οι χριστιανοί ως Μητέρα τους.

Τώρα που μπήκε το νέο έτος, ας προβληματιστούμε γιατί τα δάκρυα της Παρηγορήτριας συνεχίζουν να τρέχουν ποταμηδόν. Το μήνυμα στέλνεται ακατάπαυστα – καιρός να το λάβουμε. Να βάλουμε πνευματική αρχή για να διορθωθούμε. Εμείς θα έπρεπε να είμαστε αυτοί που στενάζουμε για τις αμαρτίες μας και επειδή δεν το κάνουμε, το πράττει η Θεοτόκος για εμάς…

 

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναγία Παρηγορήτρια: Το συγκλονιστικό θαύμα συνεχίζεται και το νέο χρόνο – Ποτάμι τρέχουν τα δάκρυα της εικόνας! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.