ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Αυτό γράφουν τα σακουλάκια με αλάτι που μοίρασε (pic)

O Παναγιώτης Ψωμιάδης, υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, βρέθηκε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να μοιράσει σακουλάκια με αλάτι, ενόψει της κακοκαιρίας. Σε σχετική δήλωση του σημείωσε τα εξής: «Μοιράσαμε σήμερα Πέμπτη 3/1, ευχές, χαμόγελα και συμβολικά, σακουλάκια με αλάτι σε διερχόμενους οδηγούς σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους δημόσια γιατί αγκάλιασαν την...
Παναγιώτης Ψωμιάδης: Αυτό γράφουν τα σακουλάκια με αλάτι που μοίρασε (pic)

O Παναγιώτης Ψωμιάδης, υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, βρέθηκε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να μοιράσει σακουλάκια με αλάτι, ενόψει της κακοκαιρίας.

Σε σχετική δήλωση του σημείωσε τα εξής:

«Μοιράσαμε σήμερα Πέμπτη 3/1, ευχές, χαμόγελα και συμβολικά, σακουλάκια με αλάτι σε διερχόμενους οδηγούς σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους δημόσια γιατί αγκάλιασαν την πρωτοβουλία μας και μας ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Εγώ από την πλευρά μου δεσμεύομαι πως ο Δήμος Θεσσαλονίκης, -όπως επί σειρά ετών η Νομαρχία και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας- θα είναι θωρακισμένος απέναντι σε ακραία καιρικά φαινόμενα.

Δείτε τι γράφουν τα σακουλάκια που μοίρασε:

Πηγή: dikaiologitika.gr

Ειρήνη Καζαριάν: Το πρώτο μήνυμα μετά το σάλο με το ροζ βίντεο

Κολονία: Πυροβολισμοί κοντά στον κεντρικό σταθμό του μετρό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναγιώτης Ψωμιάδης: Αυτό γράφουν τα σακουλάκια με αλάτι που μοίρασε (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.