ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Πήρε φωτιά το αμάξι του – «Δεν είχα φρένα, φλόγες βγήκαν μέσα από το καπό» (pics)

Φωτιά έπιασε το αμάξι που οδηγούσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης που όπως είπε δεν είχε φρένα και είδες τις φλόγες να βγαίνουν από το καπό!
Παναγιώτης Ψωμιάδης: Πήρε φωτιά το αμάξι του – «Δεν είχα φρένα, φλόγες βγήκαν μέσα από το καπό» (pics)

Δύσκολες ώρες πέρασε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης που είδε το αυτοκίνητο του να τυλίγεται στις φλόγες ενώ αυτός ήταν εντός και οδηγούσε!

Ο πρώην βουλευτής και Περιφερειάρχης γνωστοποίησε το περιστατικό μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ενώ ανέφερε πως δεν είχε ούτε φρένα αλλά ούτε και τον έλεγχο του τιμονιού, με αποτέλεσμα να δει την φωτιά να ξεσπάει την στιγμή που το αμάξι ήταν σε κίνηση και μαζί του σε αυτό επέβαιναν ακόμη δύο φίλοι του, οι οποίοι αξίζει να σημειωθεί πως είναι καλά στην υγεία τους.

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Πήρε φωτιά το αμάξι του - «Δεν είχα φρένα, φλόγες βγήκαν μέσα από το καπό» (pics)

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Πήρε φωτιά το αμάξι του - «Δεν είχα φρένα, φλόγες βγήκαν μέσα από το καπό» (pics)

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για το περιστατικό:

«Άλλη μία φορά η Παναγία ήταν δίπλα μου…… 1000m πριν από χωριό μου τα Κάτω Πορόια και ενώ πηγαίναμε με 60 km είδαμε φλόγες να βγαίνουν μέσα από το καπό … Ούτε φρένα είχα ούτε τον έλεγχο του τιμονιού μετά από 100 μέτρα σταμάτησε μόνο του το αυτοκίνητο μιας και ήταν και λίγο ανηφόρα …Παρόλο ότι όλα ήταν ηλεκτρονικά δεν κλείσαν οι πόρτες και προλάβαμε και βγήκαμε….. Και έτσι αποφύγαμε τα δυσάρεστα…. Τώρα το αν προήλθε από βραχυκύκλωμα ή από το αέριο δεν μπορώ να το γνωρίζω…ΚΤΕΟ είχα περάσει πριν 5 μέρες…Το ευτύχημα είναι ότι δεν ήμασταν σε κατοικημένη περιοχή η σε δρόμο με μεγαλύτερη κυκλοφορία…. Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής τους οποίους ευχαριστώ…… Το αυτοκίνητο φυσικά καταστράφηκε……. Και εγώ και ο Χρήστος και ο Παναγιώτης είμαστε όλοι καλά….Ευχαριστώ όλους και όλες για το ενδιαφέρον σας.»

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναγιώτης Ψωμιάδης: Πήρε φωτιά το αμάξι του – «Δεν είχα φρένα, φλόγες βγήκαν μέσα από το καπό» (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.