ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παναγιωτόπουλος: «Η Τουρκία αμφισβητεί, η Τουρκία είναι το πρόβλημα» (vid)

Το δικό του ηχηρό μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε από την Αλεξανδρούπολη ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος. Σημείωσε ο υπουργός Άμυνας χαρακτηριστικά πως «η Ελλάδα έχει πάντα την ετοιμότητα να προασπίσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και θα το πράξει αποφασιστικά εφόσον απαιτηθεί. Το γεγονός ότι αυτή την ώρα σχεδόν το σύνολο του Ελληνικού Στόλου έχει...
Παναγιωτόπουλος: «Η Τουρκία αμφισβητεί, η Τουρκία είναι το πρόβλημα» (vid)

Το δικό του ηχηρό μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε από την Αλεξανδρούπολη ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Σημείωσε ο υπουργός Άμυνας χαρακτηριστικά πως «η Ελλάδα έχει πάντα την ετοιμότητα να προασπίσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και θα το πράξει αποφασιστικά εφόσον απαιτηθεί. Το γεγονός ότι αυτή την ώρα σχεδόν το σύνολο του Ελληνικού Στόλου έχει αναπτυχθεί στο νότιο Αιγαίο αποδεικνύει ακριβώς αυτό».

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος επισκέφτηκε την Πέμπτη το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης για τις εκδηλώσεις εορτασμών από τα 150 χρόνια του λιμανιού αλλά και για την υποδοχή του γιγαντιαίου αμερικανικού μεταγωγικού πλοίου «Εndurance» που μεταφέρει δεκάδες άρματα, ελικόπτερα και οχήματα τα οποία θα διασκορπιστούν στη συνέχεια σε όλη την Ευρώπη στο πλαίσιο της συμμαχικής άσκησης «Atlantic Resolve 2020».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναγιωτόπουλος: «Η Τουρκία αμφισβητεί, η Τουρκία είναι το πρόβλημα» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.