ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδικές 2019: Αγωνία τέλος, σήμερα ανακοινώνονται οι βάσεις

Η αγωνία των χιλιάδων υποψηφίων που συμμετείχαν στις πανελλαδικές του 2019 έφτασε στο τέλος της. Όπως ανακοίνωσε επίσημα το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αύριο μετά τις 11 θα δημοσιευθούν τα αποτελέσματα.  Αναλυτικά η ανακοίνωση για τις πανελλαδικές και ο τρόπος πληροφόρησης των αποτελεσμάτων των υποψηφίων:  «Ανακοίνωση αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων έτους 2019 για εισαγωγή στην...
Πανελλαδικές 2019: Αγωνία τέλος, σήμερα ανακοινώνονται οι βάσεις

Η αγωνία των χιλιάδων υποψηφίων που συμμετείχαν στις πανελλαδικές του 2019 έφτασε στο τέλος της. Όπως ανακοίνωσε επίσημα το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αύριο μετά τις 11 θα δημοσιευθούν τα αποτελέσματα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τις πανελλαδικές και ο τρόπος πληροφόρησης των αποτελεσμάτων των υποψηφίων: 

«Ανακοίνωση αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων έτους 2019 για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων γνωστοποιείται ότι αύριο Τρίτη 27-8-2019, μετά τις 11:00, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων έτους 2019 για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας:

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και

β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων που θα αναρτηθούν στα Λύκεια το μεσημέρι της Τρίτης. Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Επίσης την ίδια ώρα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε. και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε. Τα ανωτέρω αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ίδια ιστοσελίδα του Υπουργείου».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανελλαδικές 2019: Αγωνία τέλος, σήμερα ανακοινώνονται οι βάσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.