ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδικές 2019: Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα

Άρχισαν οι Πανελλαδικές 2019 με τους υποψηφίους να δίνουν Νεοελληνική Γλώσσα
Πανελλαδικές 2019: Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα

Πανελλαδικές 2019: Πρεμιέρα για τις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις, με τους μαθητές να δοκιμάζονται στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Αύριο, Παρασκευή 7 Ιουνίου αρχίζουν οι εξετάσεις για τους απόφοιτους των Ηµερήσιων και των Εσπερινών Λυκείων, οι οποίοι θα διαγωνιστούν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Παρ’ ότι όμως η εξεταστική διαδικασία ολοκληρώνεται στις 18 Ιουνίου για τα Γενικά Λύκεια και στις 20 του μήνα για τα Επαγγελματικά Λύκεια, η συνολική φετινή περίοδος των πανελλαδικών ολοκληρώνεται με τα Ειδικά Μαθήματα στις 2 Ιουλίου.

Πανελλαδικές 2019: Το πρόγραμμα των πανελλαδικών

10 Ιουνίου: Αρχαία Ελληνική Γλώσσα (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών) και Μαθηματικά (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

12 Ιουνίου: Ιστορία (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (ΟΠ Θετικών Σπουδών) και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής

14 Ιουνίου: Λατινικά (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), Χημεία (ΟΠ Θετικών Σπουδών) και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής)

18 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στο μάθημα της Βιολογίας (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Γενικής Παιδείας).

Όσον αφορά τα ΕΠΑΛ, οι υποψήφιοι θα εξετάστηκαν αρχικά στις 6 Ιουνίου στα Νέα Ελληνικά και στις 8 Ιουνίου στα Μαθηματικά (‘Αλγεβρα). Από τις 11 έως και τις 20 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας.

Πλέον έχουν αναρτηθεί και τα μηχανογραφικά δελτία για τις φετινές εξετάσεις, στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Μετά το πέρας των εξετάσεων και συγκεκριμένα μέσα στο Ιουλίου και αφού οι μαθητές, μάθουν τους βαθμούς τους, θα έχουν δικαίωμα να τα συμπληρώσουν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανελλαδικές 2019: Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.