ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδικές 2020-Κεραμέως: Ξεκινούν μέσα στον Ιούνιο!

Μέσα στον Ιούνιο θα ξεκινήσουν οι Πανελλαδικές 2020, όπως ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της υπουργού Παιδείας, οι Πανελλαδικές 2020 θα ολοκληρωθούν έως τα μέλη Ιουλίου ενώ σε ότι αφορά την επανέναρξη των σχολείων, η Νίκη Κεραμέως είπε ότι δεν έχουν ληφθεί ακόμη αποφάσεις. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρση μέτρων: Το σχέδιο για...
Πανελλαδικές 2020-Κεραμέως: Ξεκινούν μέσα στον Ιούνιο!

Μέσα στον Ιούνιο θα ξεκινήσουν οι Πανελλαδικές 2020, όπως ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της υπουργού Παιδείας, οι Πανελλαδικές 2020 θα ολοκληρωθούν έως τα μέλη Ιουλίου ενώ σε ότι αφορά την επανέναρξη των σχολείων, η Νίκη Κεραμέως είπε ότι δεν έχουν ληφθεί ακόμη αποφάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρση μέτρων: Το σχέδιο για την οικονομία και την ψυχολογία των πολιτών!

Το νομοσχέδιο του υπ. Παιδείας που τέθηκε σε διαβούλευση

Στο νέο εκπαιδευτικό νομοσχέδιο που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση, υπάρχουν ρυθμίσεις οι οποίες αφορούν την πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, θα ακολουθήσουν δύο ακόμα νομοσχέδια που θα αφορούν τα στελέχη και τις δομές εκπαίδευσης και την επαγγελματική εκπαίδευση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανελλαδικές 2020-Κεραμέως: Ξεκινούν μέσα στον Ιούνιο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.