ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδικές: Aναλυτικά οι λίστες των εισακτέων ανά σχολή

Συνολικά στα πανεπιστήμια θα εισαχθούν 77.970 υποψήφιοι, όπως και πέρυσι για λόγους ισότητας λόγω κορωνοϊού
Πανελλαδικές: Aναλυτικά οι λίστες των εισακτέων ανά σχολή

Σε 77.970 ανέρχεται για φέτος ο αριθμός των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις που θα εισαχθούν στις Σχολές, στα Τμήματα και στις Εισαγωγικές Κατευθύνσεις Τμημάτων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας «ίδιος με πέρυσι παραμένει φέτος ο αριθμός εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σύμφωνα με απόφαση που υπεγράφη από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και αφορά στον «Καθορισμό του αριθμού εισακτέων σπουδαστών στις Σχολές, στα Τμήματα και στις Εισαγωγικές Κατευθύνσεις Τμημάτων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021».

Σύμφωνα με την απόφαση που θα δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ο αριθμός εισακτέων παραμένει ίδιος με τον τελικό περσινό αριθμό εισακτέων, ώστε να μην επηρεαστούν περαιτέρω οι υποψήφιοι εν μέσω υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού. Επισημαίνεται ότι η μόνη διαφοροποίηση αφορά στην ανακατανομή των εισακτέων των Τμημάτων Νοσηλευτικής, των οποίων όμως ο συνολικός αριθμός των εισακτέων παραμένει ίδιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πωλούνται όσο όσο τα καταστήματα εστίασης – Τσουνάμι take away

Αναλυτικά ο αριθμός εισακτέων από τις Πανελλαδικές ανά Ίδρυμα, Σχολή, Τμήμα και Εισαγωγική Κατεύθυνση Τμημάτων για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 καθορίζεται ως ακολούθως:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανελλαδικές: Aναλυτικά οι λίστες των εισακτέων ανά σχολή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.