ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδικές με ύλη μέχρι τον Μάρτιο εξετάζει το υπ. Παιδείας

Το υπουργείου Παιδείας εν μέσω των κλειστών σχολείων λόγω κορονοϊού θα προσαρμόσει την ύλη στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις. Η λύση στην οποία προσανατολίζεται η Νίκη Κεραμέως είναι οι υποψήφοι – όταν εξεταστούν – να διαγωνιστούν στην ύλη που έχει διδαχθεί μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Τότε, που πάρθηκε η απόφαση να κλείσουν τα σχολεία ώστε να...
Πανελλαδικές με ύλη μέχρι τον Μάρτιο εξετάζει το υπ. Παιδείας

Το υπουργείου Παιδείας εν μέσω των κλειστών σχολείων λόγω κορονοϊού θα προσαρμόσει την ύλη στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις.

Η λύση στην οποία προσανατολίζεται η Νίκη Κεραμέως είναι οι υποψήφοι – όταν εξεταστούν – να διαγωνιστούν στην ύλη που έχει διδαχθεί μέχρι τα μέσα Μαρτίου.

Τότε, που πάρθηκε η απόφαση να κλείσουν τα σχολεία ώστε να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Δεύτερη νύχτα στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Καθημερινή, η απόφαση, μάλιστα, αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

Η ύλη θα διαμορφωθεί μετά από εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής καθώς το υπουργείου Παιδείας μέσω της τακτικής ενημέρωσης των σχολείων έχει τη δυνατότητα να γνωρίζει το εύρος της ύλης που έχει διδαχθεί σε κάθε σχολείο ανά μάθημα.

Βασικό ερώτημα, ωστόσο, παραμένει το πότε και αν θα ανοίξουν τα σχολεία με τους ειδικούς, όπως ο Ηλίας Μόσιαλος ή ο λοιμωξιολόγος Μάριος Λαζανάς να δηλώνουν στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρώτος ότι «η απόφαση για τα σχολεία θα πρέπει να ληφθεί με περισσότερα στοιχεία» και ο δεύτερος να ζητά να μπει τέλος τώρα στην σχολική χρονιά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανελλαδικές με ύλη μέχρι τον Μάρτιο εξετάζει το υπ. Παιδείας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.