ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδικές: Με μήνυμα φέτος η βαθμολογία και οι βάσεις

«Για πρώτη φορά οι υποψήφιοι θα λάβουν με sms τη βαθμολογία και θα ενημερωθούν για τη σχολή στην οποία εισάγονται».
Πανελλαδικές: Με μήνυμα φέτος η βαθμολογία και οι βάσεις

Πανελλαδικές: «Για πρώτη φορά οι υποψήφιοι θα λάβουν με sms τη βαθμολογία και θα ενημερωθούν για τη σχολή στην οποία εισάγονται».

Αυτό ανακοίνωσε στον ραδιοφωνικό Αθήνα 9.84 και στους Γιάννη Λαυράνο και Νίκο Καρούτζο, η υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρή.

Εκτίμησε μάλιστα ότι «μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα γνωστοποιηθούν τα αποτέλεσμα των πανελλαδικών εξετάσεων»

Αναφορικά με τις βάσεις εισαγωγής τόνισε ότι «ακόμα κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποια είναι η απόδοση των μαθητών. «Αυτά που έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι αστήριχτα και δημιουργούν και λανθασμένες εντυπώσεις. Όταν ένα μάθημα είναι δύσκολο, η δυσκολία ισχύει για όλα τα παιδιά, όπως και όταν είναι εύκολο. Αυτό λοιπόν καθορίζει τις βάσεις εισαγωγής»

Αναφορικά με τις διατάξεις του νέου νομοσχέδιου, και συγκεκριμένα για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, η κ ,Μακρή υπογράμμισε ότι «η αξιολόγηση δεν έχει τιμωρητικό χαρακτήρα.

Όπως είπε «όσοι κριθούν μη ικανοποιητικοί θα μπαίνουν σε διαδικασία επιμόρφωσης με στόχο τη βελτίωση και ενδυνάμωσή τους»

 

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Δείτε τι θα συμβεί παγκοσμίως αν γίνει πόλεμος Ελλάδας – Τουρκίας

Ολυμπιακός- Μαρούσι 93-87: Επέστρεψε (;) στην Basket League

Άδωνις: «Αν έχουμε νέα έξαρση της πανδημίας τελειώσαμε οικονομικά»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανελλαδικές: Με μήνυμα φέτος η βαθμολογία και οι βάσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.