ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλήνιες 2019: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα

Αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων
Πανελλήνιες 2019: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα

Πανελλήνιες 2019: Γνωστές έγιναν πριν από λίγο από το υπουργείο Παιδείας οι βαθμολογίες των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων, με όλους τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να της αναζητήσουν.

Συγκεκριμένα οι μαθητές που έχουν διαγωνιστεί φέτος, θα μπορούν να μπαίνουν στο σάιτ του υπουργείου, προκειμένου να μάθουν αναλυτικά τις επιδόσεις του.

Για να καταφέρουν να δουν τη βαθμολογία τους, οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταχωρήσουν στην ειδική καρτέλα, τον 8-ψήφιο κωδικό τους καθώς και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Έτσι, από σήμερα, οι 104.000 υποψήφιοι για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τις 78.335 θέσεις των ΑΕΙ, θα μπορούν να υπολογίσουν τα μόρια που συγκέντρωσαν, προκειμένου να κάνουν τις τελικές επιλογές τους για το Μηχανογραφικό.

Πανελλήνιες 2019: Από την ερχόμενη Πέμπτη, 4 Ιουλίου, μάλιστα οι μαθητές θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας «Οριστικοποίηση»), στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr .

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η προθεσμία για την οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων λήγει τη Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019, και είναι αποκλειστική.

Αν η συγκεκριμένη ημερομηνία περάσει, τότε ο υποψήφιος δεν θα μπορεί να το οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα λειτουργήσουν επιπλέον την Τρίτη, 9 Ιουλίου, καθώς και τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, για να βοηθήσουν τους υποψηφίους στην ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανελλήνιες 2019: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.