ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλήνιες – Πανελλαδικές 2022: Η ώρα που θα βγουν τα αποτελέσματα!

Τελειώνει το άγχος των μαθητών που έδωσαν φέτος Πανελλήνιες, με τα αποτελέσματα να βγαίνουν σήμερα!
Πανελλήνιες – Πανελλαδικές 2022: Η ώρα που θα βγουν τα αποτελέσματα!

Στο τέλος της φτάνει σήμερα η αγωνία για μαθητές και γονείς όσον αφορά τις Πανελλήνιες, με τις βαθμολογίες να γίνει γνωστές.

Συγκεκριμένα περίπου στη 1 το μεσημέρι, θα έχουμε τις ανακοινώσεις από το Υπουργείο Παιδείας, με τους μαθητές να βρίσκουν τις βαθμολογίες τους με τρεις τρόπους.

  • Με SMS
  • Στη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας
  • Στα Λύκεια

Όσοι υποψήφιοι έχουν καταχωρίσει το κινητό τους τηλέφωνο στη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων smsresults.minedu.gov.gr έως τις 24 Ιουνίου, θα λάβουν το γραπτό αυτό μήνυμα.

Ενώ οι υπόλοιποι θα πρέπει ή να πάνε στο σχολείο τους, είτε να μπουν στο results.it.minedu.gov.gr και έχοντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, να μάθουν πώς τα πήγαν.

Σίγουρα το άγχος κορυφώνεται λίγες ώρες πριν την αποκάλυψη των βαθμολογιών, αλλά η ζωή σε κάθε περίπτωση δεν τελειώνει στην περίπτωση ενός αρνητικού αποτελέσματος.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.