ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανεπιστημιακή Αστυνομία: Τότε μπαίνει στα Πανεπιστήμια

Ενεργοποιείται η Πανεπιστημιακή Αστυνομία όπως ανακοίνωσε η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.
Πανεπιστημιακή Αστυνομία: Τότε μπαίνει στα Πανεπιστήμια

Έτοιμη να μπει στα Πανεπιστήμια είναι η Πανεπιστημιακή Αστυνομία όπως αποκάλυψε η Νίκη Κεραμέως στο κανάλι του ΣΚΑΪ.

Η Υπουργός Παιδείας, τοποθετήθηκε για θέματα που αφορούν τη τριτοβάθμια εκπαίδευση και προχώρησε σε ορισμένες αποκαλύψεις που αφορούν το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει στην Κυβέρνηση για την είσοδο της Αστυνομίας στα Πανεπιστήμια.

Πιο συγκεκριμένα, όπως δήλωσε η Νίκη Κεραμέως, η Πανεπιστημιακή Αστυνομία αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της στα Ελληνικά Πανεπιστήμια τον προσεχή Ιούνιο.

Όπως χαρακτηριστικά είπε αυτή τη στιγμή έχει κατατεθεί το προεδρικό διάταγμα στο Συμβούλιο της Επικρατείας και πλέον οι Αστυνομικοί που έχουν εκπαιδευθεί από τον Ιανουάριο θα ελέγχουν τους χώρους των Πανεπιστημίων.

Μάλιστα, τοποθετήθηκε και αναφορικά με το αν οι Αστυνομικοί θα οπλοφορούν σημειώνοντας πως  0 νόμος προβλέπει ρητά πως δεν θα φέρουν όπλο.

Αυτό που προκάλεσε όμως εντύπωση είναι το γεγονός ότι η Υπουργός Παιδείας μίλησε για αναβάθμιση της εκπαίδευσης με την είσοδο της Αστυνομίας στα Πανεπιστήμια της χώρας.

Δείτε τα όσα είπε η Υπουργός Παιδείας:




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανεπιστημιακή Αστυνομία: Τότε μπαίνει στα Πανεπιστήμια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.