ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανιώνιος – Ηλιούπολη: Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη με μαχαιρώματα και τραυματίες!

Χάος επικράτησε στη Νέα Σμύρνη και πολλά επεισόδια πριν το ντέρμπι Πανιώνιος - Ηλιούπολη για τον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Πανιώνιος – Ηλιούπολη: Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη με μαχαιρώματα και τραυματίες!

Χάος επικράτησε στη Νέα Σμύρνη και πολλά επεισόδια πριν το ντέρμπι Πανιώνιος – Ηλιούπολη για τον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στη Νέα Σμύρνη πριν το παιχνίδι Πανιώνιος – Ηλιούπολη για τον έκτο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Με το που έφτασε στο γήπεδο η αποστολή των φιλοξενούμενων, λίγο μετά τις 15:00, επικράτησε χάος καθώς στον χώρο βρέθηκαν και οπαδοί άλλης ομάδας που συνεπλάκησαν με αυτούς του Πανιωνίου.

Κάποιοι από αυτούς είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια ενώ ένας από τους συλληφθέντες βρέθηκε να έχει στην κατοχή του ακόμη και όπλο.

Τουλάχιστον τρία άτομα τραυματίστηκαν στο κεφάλι από μαχαίρι, ενώ η αστυνομία έφτασε και έκανε χρήση δακρυγόνων, με την ατμόσφαιρα έξω από το γήπεδο να είναι αποπνικτική.

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανιώνιος – Ηλιούπολη: Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη με μαχαιρώματα και τραυματίες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.