ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανόρμου – «Νόμος και τάξη»: Επιθέσεις ακόμα και σε σταθμευμένα οχήματα!

Μια μέρα μετά τις εικόνες ακραίας αστυνομικής βίας στη Νέα Σμύρνη, η αστυνομική αυθαιρεσία και καταστολή μεταφέρθηκε στην Πανόρμου.
Πανόρμου – «Νόμος και τάξη»: Επιθέσεις ακόμα και σε σταθμευμένα οχήματα!

Μια μέρα μετά τις εικόνες ακραίας αστυνομικής βίας στη Νέα Σμύρνη μέρα – μεσημέρι, η αστυνομική αυθαιρεσία και καταστολή μεταφέρθηκε στην Πανόρμου.

Δεν πέρασαν παρά λίγες ώρες απ’ όσα συνέβησαν από την αστυνομία κατά πολιτών στη Νέα Σμύρνη και η αυθαιρεσία φαίνεται να μεταφέρθηκε στην Πανόρμου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από κατοίκους της περιοχής, περίπου 100 άτομα το απόγευμα της Δευτέρας (8/3) επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και έπειτα πορεία διαμαρτυρίας από την Πανόρμου προς τη ΓΑΔΑ για όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κατά των λίγων συγκεντρωμένων να κάνουν χρήση χημικών και κρότου λάμψης με εκείνους να διαφεύγουν στα στενά για να προστατευθούν.

Βίντεο – ντοκουμέντα

Ερωτήματα δημιουργούνται από προσαγωγή πολίτη στην Πανόρμου σε σημείο που δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια ένταση.

Στην αρχή του βίντεο ο πολίτης εμφανίζεται να περνάει από τη μια πλευρά στην άλλη κανονικά και μετά, χωρίς να έχει συμβεί κάτι στο ενδιάμεσο, τον βάζουν μέσα σε αυτοκίνητο της ασφάλειας.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο και καταγγέλλουν κάτοικοι της Πανόρμου, αστυνομικοί με μηχανάκια φέρονται να κυκλοφορούν τραμπουκίζοντας πολίτες στον δρόμο και να σπάνε φανάρια σταθμευμένων αυτοκινήτων τη χρήση γκλομπ.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανόρμου – «Νόμος και τάξη»: Επιθέσεις ακόμα και σε σταθμευμένα οχήματα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.