ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνος Καμμένος: «Οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ με εμένα, τους εύχομαι καλές εκλογές»

Ο κ.Καμμένος αναφέρθηκε ακόμα και στον ακήρυχτο πόλεμο με την Τουρκία
Πάνος Καμμένος: «Οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ με εμένα, τους εύχομαι καλές εκλογές»

Τα όσα δήλωσαν Τούρκοι αξιωματούχοι για τον ίδιο σχολίασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ο οποίος είπε χαρακτηριστικά:

«Οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ με εμένα, τους εύχομαι καλές εκλογές».

Μάλιστα ο κ.Καμμένος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ακήρυχτο πόλεμο με την Τουρκία υπογραμμίζοντας:

«Όταν έχουμε νεκρούς ήρωες, οι οποίοι πέφτουν στο καθήκον, γιατί εκπαιδεύονται, ασκούνται αλλά και ουσιαστικά πετούν οι πιλότοι διαφυλάσσοντας την εθνική κυριαρχία εμπλεκόμενοι σε αναχαιτίσεις, αυτές είναι ενέργειες οι οποίες συναντώνται μόνο σε πόλεμο ή τουλάχιστον έχουν συνθήκες πολέμου» και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν μιλάμε για κάτι διαφορετικό από αυτό που έχει ξεκινήσει από το 1974 όταν αποφάσισε η Τουρκία να παραβιάζει το εθνικό εναέριο χώρο» συνέχισε για να προσθέσει: «Εμείς αυτό που κάνουμε, σεβόμενοι το διεθνές δίκαιο και το δίκαιο της προάσπισης της εθνικής μας κυριαρχίας είναι να αναχαιτίζουμε ό,τι μπαίνει στον εθνικό εναέριο χώρο».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάνος Καμμένος: «Οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ με εμένα, τους εύχομαι καλές εκλογές»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.