ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνος Κιάμος: Ατελείωτο κράξιμο σε αυτόν και το Posidonio

Αποδέκτες δεκάδων αρνητικών σχολίων έγινε ο Πάνος Κιάμος και κατ' επέκτασιν το Posidonio για την απόφασή τους να δεχτούν μόνο εμβολιασμένους από τις 16 Ιουλίου.
Πάνος Κιάμος: Ατελείωτο κράξιμο σε αυτόν και το Posidonio

Αποδέκτες δεκάδων αρνητικών σχολίων έγινε ο Πάνος Κιάμος και κατ’ επέκτασιν το Posidonio για την απόφασή τους να δεχτούν μόνο εμβολιασμένους από τις 16 Ιουλίου.

Ο τραγουδιστής Πάνος Κιάμος  είπε στο βίντεο, που δημοσίευσε στο Facebook: «γνωρίζετε όλοι ότι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση όμως δεν παίζω με την δημόσια υγεία.

Γι’ αυτό πήραμε την απόφαση από τις 16 Ιουλίου το Ποσειδώνιο να αποτελέσει το πρώτο covid free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για διασκέδαση χωρίς ημίμετρα. Από τις 16 Ιουλίου στο Ποσειδώνιο οι μάσκες πέφτουν».

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η κυβέρνηση, τα κλειστά κέντρα διασκέδασης τα οποία θα αποφασίσουν να λειτουργήσουν μόνο για εμβολιασμένους θα πρέπει να έχουν πληρότητα 60% ενώ για μεικτούς χώρους η πληρότητα θα είναι 25% λόγω και της κινητικότητας που υπάρχει στα συγκεκριμένα μαγαζιά, καθώς εκτός από καθήμενους υπάρχουν και όρθιοι πελάτες.

Η κίνηση, όμως αυτή από τον γνωστό τραγουδιστή στάθηκε η αφορμή για εκατοντάδες αρνητικά σχόλια, πολλά μάλιστα από τα οποία ήταν από φανς του, που κατέκριναν την απόφασή του να διαχωρίσει τους πολίτες σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους.

Δείτε μερικά από αυτά:

Διαβάστε επίσης:

Βρήκε νέο… παππά ο Στραματσόνι!

«Θέλει τον Κολομβιανό στόπερ Τεσίγιο ο Παναθηναϊκός»

Survivor διαρροή spoiler 1/7: Στατιστικά! «Καθάρισε» και πάει ημιτελικά ο Μπόγδανος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάνος Κιάμος: Ατελείωτο κράξιμο σε αυτόν και το Posidonio», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.