ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνος Κοκκινόπουλος: «Φτάνει πια με τους εμένα δεν μου συνέβη»!

Ο σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος εκφράζει τη δική του δημόσια αντίδραση για τις αλλεπάλληλες καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης, βίας και κακοποιητικής συμπεριφοράς που αποκαλύπτονται στον χώρο του ελληνικού θεάματος.
Πάνος Κοκκινόπουλος: «Φτάνει πια με τους εμένα δεν μου συνέβη»!

Έξαλλος ο Πάνος Κοκκινόπουλος με αφορμή τα τελευταία περιστατικά βίας!

Με μία ανάρτησή του στο instagram, o σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος εκφράζει τη δική του δημόσια αντίδραση για τις αλλεπάλληλες καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης, βίας και κακοποιητικής συμπεριφοράς που αποκαλύπτονται στον χώρο του ελληνικού θεάματος.

Ο ίδιος γράφει:

«Φτάνει πια με τους “εμένα δεν μου συνέβη”. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για εσάς. Δεν δίνουμε δεκάρα γι΄ αυτό που ΔΕΝ σας συνέβη. Μας ενδιαφέρει μονάχα αυτό που συνέβη σε κάποιους άλλους.

Δεν είστε μωρά. Ο κόσμος δεν γυρνάει γύρω σας. Βγείτε επιτέλους από το στοματικό στάδιο και περάστε στο οιδιπόδειο. Έχετε ακούσει την ενσυναίσθηση;

Όταν μπορέσεις να δεις, να καταλάβεις και να αισθανθείς το βλέμμα του άλλου ίσως μπορέσεις να αισθανθείς καλύτερα τη ζωή.

Και ίσως, λέω ίσως, κάποια στιγμή να αισθανθείς κι αυτό που κάποιοι λένε τέχνη».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάνος Κοκκινόπουλος: «Φτάνει πια με τους εμένα δεν μου συνέβη»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.