ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνος Ζάρλας: Ένας χρόνος από το τραγικό δυστύχημα – Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τον τραγικό χαμό του Πάνου Ζάρλα, νικητή του πρώτου Power of Love
Πάνος Ζάρλας: Ένας χρόνος από το τραγικό δυστύχημα – Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τον τραγικό χαμό του Πάνου Ζάρλα, νικητή του πρώτου Power of Love.

Ήταν 31 Μαΐου του 2019, ακριβώς έναν χρόνο πριν όταν ολόκληρο το Πανελλήνιο έμενε άναυδο από την ξαφνική τραγική είδηση του θανάτου του Πάνου Ζάρλα ύστερα από τροχαίο ατύχημα που έκοψε το νήμα της ζωής του.

Κανείς δεν ήθελε να πιστέψει την είδηση αυτή, πόσο μάλλον οι συγγενείς και φίλοι του αλλά και η τελευταία του σύντροφος Στέλλα Μιζεράκη.

Μάλιστα, εκείνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία την οποία συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

«Ένας χρόνος ακριβώς χωρίς εσένα Πάνο… Όλα θυμίζουν σαν χθες όταν ξαφνικά πέταξες μακριά μας… Ήσουν ένας σπάνιος άνθρωπος που πέρασες από τη ζωή μας έτσι ξαφνικά και λάμπεις πάντα σαν αστέρι φωτεινό όσο μακριά κι αν βρίσκεσαι! Το λαμπερό χαμόγελό σου, έδινε λάμψη στο πέρασμά σου! Τώρα λάμπει όλος ο ουρανός! Ο θεός να σε έχει καλά και να αναπαύσει την ψυχή σου! Πάντα θα έχεις μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου! Σε αγαπώ!», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Να σταμάταγε ο χρόνος σε εκείνη τη νύχτα! Γεμάτη από τα αστεία και το απίστευτο γέλιο σου! Σα να ήξερες πως κλείνεις την αυλαία, θέλησες να δώσεις την τελευταία προσφορά αγάπης και χαράς, απλόχερα όπως έκανες πάντα!! Να γύριζε ο χρόνος πίσω και να έμενα κλεισμένη εκεί στην αγκαλιά σου…

Πολύτιμο φυλακτό για όσο θα ανασαίνω.. “Όλα μοιάζουν καλοκαίρι”…έλεγες χορεύοντας….. Ήρθε το καλοκαίρι και θα έρθουν και άλλα, όμως κανένα δε θα είναι, σαν το καλοκαίρι της ψυχής σου!! “Πέτα ψηλά αετέ” ήταν πάντα η ευχή μου…. Και τώρα το ίδιο θα ευχηθώ… Να πετάς όσο πιο ψηλά μπορείς σε καταγάλανους ουρανούς, ελεύθερος περήφανος και …. λατρεμένος!! Σ’ αγαπώ και μου λείπεις πολύ γιε μου», ήταν το μήνυμα της μητέρας του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάνος Ζάρλας: Ένας χρόνος από το τραγικό δυστύχημα – Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.