ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παντελής Παντελίδης: Ήταν εκείνο το χαμόγελο που δεν ξεχνιέται

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από την αποφράδα εκείνη ημέρα, όπου ο Παντελής Παντελίδης στις 18 Φεβρουαρίου του 2016 ξεκίνησε το ταξίδι του για τη γειτονιά των αγγέλων. Τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016 το όχημα στο οποίο επέβαινε ο αγαπημένος τραγουδιστής εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στο προστατευτικό στηθαίο. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος,...
Παντελής Παντελίδης: Ήταν εκείνο το χαμόγελο που δεν ξεχνιέται

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από την αποφράδα εκείνη ημέρα, όπου ο Παντελής Παντελίδης στις 18 Φεβρουαρίου του 2016 ξεκίνησε το ταξίδι του για τη γειτονιά των αγγέλων.

Τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016 το όχημα στο οποίο επέβαινε ο αγαπημένος τραγουδιστής εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στο προστατευτικό στηθαίο. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος, αλλά το χαμόγελο του δεν θα σβήσει ποτέ.

Η Παντελής Παντελίδης “ζει” ακόμα και τώρα μέσα από τα τραγούδια του που θα μας συντροφεύουν για μια ζωή. Ήταν ένα παιδί που όλοι τον θαύμαζαν για το ήθος του.

Η αγάπη του για την ΑΕΚ ήταν τεράστια και λίγες μέρες πριν γίνει το μοιραίο είχε ανεβάσει το παρακάτω βίντεο. Να κάνει κολπάκια με την μπάλα.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν αυτό το χαμόγελο δεν ξεχαστεί ποτέ…

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παντελής Παντελίδης: Ήταν εκείνο το χαμόγελο που δεν ξεχνιέται», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.