ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παντελής Παντελίδης: Πόλεμος αγωγών στην επέτειο του χαμού του (vid)

Πέντε χρόνια συμπληρώθηκαν από τις 18 Φεβρουαρίου 2016, όταν ο τραγουδιστής έχασε τη ζωή του σε ένα σοκαριστικό τροχαίο.
Παντελής Παντελίδης: Πόλεμος αγωγών στην επέτειο του χαμού του (vid)

Παντελής Παντελίδης: Πέντε χρόνια συμπληρώθηκαν από τις 18 Φεβρουαρίου 2016, όταν ο τραγουδιστής έχασε τη ζωή του σε ένα σοκαριστικό τροχαίο.

Ο Παντελής Παντελίδης δυστυχώς δεν υπάρχει πια ανάμεσά όμως ο δικαστικός πόλεμος ανάμεσα στην οικογένειά του και τις Φρόσω Κυριάκου και Μίνα Αρναούτη συνεχίζεται.

Πέντε χρόνια μετά το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη, οι δύο κοπέλες που βρίσκονταν μαζί του στο μοιραίο τζιπ ζητούν αποζημιώσεις, με την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή να ακολουθεί τη δική της γραμμή και την ασφαλιστική να προσπαθεί να έχει μηδενική ζημιά, όποια και αν είναι η απόφαση της δικαιοσύνης…

Τα δάκρυα για το χαμό του τραγουδιστή μια μέρα σαν σήμερα το 2016 φαίνεται να έχουν στεγνώσει κι πλέον όλοι κινούνται εναντίον όλων. Σε ένα πόλεμο αγωγών που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται να κορυφωθεί το επόμενο διάστημα.

Μέχρι στιγμής η υπόθεση έχει εξεταστεί από τρεις εισαγγελείς και τέθηκε στο αρχείο ισάριθμες φορές. Σε όλες κρίθηκε πως οδηγός τυ τζιπ εκείνο το μοιραίο ξημέρωμα ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Κάτι που η οικογένειά του, συνεχίζει να αμφισβητεί.

Στοιχείο κλειδί μετά την τραγωδία ήταν το πόρισμα που μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο Παντελής Παντελίδης ήταν μεθυσμένος. Αυτό έκανε την Φρόσω Κυριάκου και τη Μίνα Αρναούτη να κινηθούν νομικά για αποζημιώσεις. Η οικογένεια του τραγουδιστή στράφηκε κατά της ασφαλιστικής και της Φρόσως Κυριάκου για ψευδορκία, με την ασφαλιστική να κινείται νομικά κατά της οικογένειας, από την οποία ζητά να καλύψει εξ’ ολοκλήρου το όποιο ποσό επιδικαστεί.

Πιο συγκεκριμένα η Μίνα Αρναούτη ζητάει αποζημίωση 100.000 ευρώ από την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, ενώ η Φρόσω Κυριάκου που και εκείνη νοσηλεύτηκε μετά το δυστύχημα ζητάει 1.100.000 ευρώ ως αποζημίωση. Η οικογένεια του αδικοχαμένου καλλιτέχνη βάζει τον πήχη στις 600.000 ευρώ με την ασφαλιστική να ακολουθεί μια πάγια τακτική από την πρώτη φορά που η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη.

Το πρωί η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού και lockdown για ακόμα μια φορά. Η εξέλιξη συμπίπτει με τη μαύρη επέτειο του τραγικού δυστυχήματος. Τη μέρα που η Ελλάδα θρήνησε τον αυτοδημιούργητο Παντελή Παντελίδη. Τον τραγουδιστή που ξεκίνησε από ένα δωμάτιο στη Νέα Ιωνία και έγινε πρώτο όνομα στη νυχτερινή Αθήνα.

Μόνος του ανέβαζε τραγούδια στο youtube και η απήχηση που είχαν ουσιαστικά του άνοιξαν το δρόμο για την κορυφή…

Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για εκείνον. Ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή στα 33 του χρόνια, με τον μύθο του μέσα από τα τραγούδια που ερμήνευσε να παραμένει ολοζώντανος την ώρα που όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση του δυστυχήματος βρίσκονται στα χαρακώματα.

Παντελής Παντελίδης: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Πηγή megatv.com

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παντελής Παντελίδης: Πόλεμος αγωγών στην επέτειο του χαμού του (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.