ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παντελής Περιβολάρης: Παραίτηση με αιχμές και καρφιά για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Τι ειπε ο στενός συνεργάτης του Ανδρέα Λοβέρδου.
Παντελής Περιβολάρης: Παραίτηση με αιχμές και καρφιά για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Παντελής Περιβολάρης: Παραίτηση με αιχμές για την στρατηγική Ανδρουλάκη από τον δημοσιογράφο που ήταν χρόνια στο γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ και στενό συνεργάτη του Ανδρέα Λοβέρδου.

Ο Παντελής Περιβολάρης, ο οποίος θα κατέβαινε και υποψήφιος βουλευτής στις ερχόμενες εκλογές, στην μονοεδρική της Καστοριάς, υπέβαλε την παραίτησή του με μία διπλή επιστολή και πολλά καρφιά για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Γνωστοποιώ την απόφασή μου «να αποσυρθώ από υποψήφιος βουλευτής στο νομό Καστοριάς, για να αναδείξω τα όσα συμβαίνουν στην Χαριλάου Τρικούπη με λίστες απολύσεων υπαλλήλων που δεν στήριξαν το Νίκο Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές», σημειώνει στην επιστολή παραίτησής του ο Π. Περιβολάρης.

«Ο σημερινός πρόεδρος ήταν κρυπτόμενος στο Ευρωκοινωβούλιο, απών από τις μάχες που έδινε το Κίνημα», τονίζεται.

Σύμφωνα με τον Π. Περιβολάρη αδυνατεί η ίδιος να καταλάβει «τη στρατηγική που χαράσσει η ηγεσία ενόψει των εκλογών.

«Τη μία ημέρα “αυτόνομη πορεία” και την άλλη ημέρα ταύτιση του πολιτικού μας λόγου με τον ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παντελής Περιβολάρης: Παραίτηση με αιχμές και καρφιά για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παντελής Περιβολάρης: Παραίτηση με αιχμές και καρφιά για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.