ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Άγρια επεισόδια – Στον εισαγγελέα οι εννιά συλληφθέντες

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, οδηγήθηκαν οι εννέα Εβρίτες που συνελήφθησαν για τα οπαδικά επεισόδια που σημειώθηκαν κοντά στην παραλία του ΕΟΤ το απόγευμα της Κυριακής. Τόσο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ όσο και αυτοί της ΑΕΚ αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες του νέου νόμου για την αθλητική βία, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά περίπτωση...
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Άγρια επεισόδια – Στον εισαγγελέα οι εννιά συλληφθέντες

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, οδηγήθηκαν οι εννέα Εβρίτες που συνελήφθησαν για τα οπαδικά επεισόδια που σημειώθηκαν κοντά στην παραλία του ΕΟΤ το απόγευμα της Κυριακής.

Τόσο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ όσο και αυτοί της ΑΕΚ αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες του νέου νόμου για την αθλητική βία, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά περίπτωση αντιμετωπίζουν και το αδίκημα της επικ;iνδυνης σωματικής βλάβης (με δεδομένο ότι φέρεται να υπήρξε επίθεση μέχρι και με σπασμένο μπουκάλι).

Όλες οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο του αυτοφόρου μετά το περιστατικό αλλά και το πρωί της επόμενης ημέρας, γεγονός που δείχνει ότι επρόκειτο για γνωστούς στην αστυνομία δράστες. Άλλωστε, όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, οι τρεις από τους συλληφέντες έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοια αδικήματα οπαδικής βίας.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ – Άγρια επεισόδια: Τι συνέβη

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, όταν βρέθηκαν πολύ κοντά στην συγκεκριμένη περιοχή, οπαδοί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ που φέρεται να είχαν… προηγούμενα από το παρελθόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπαλτάκος: Για ποια ήττα μιλούν τα ΜΜΕ του Ολυμπιακού;

Οπαδοί του ΠΑΟΚ ενώ έπαιζαν μπιτς βόλεϊ, μετά από λεκτικές αψιμαχίες δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς με μπουκάλια και άλλα αντικείμενα.

Ακολούθησαν «μάχες» σώμα με σώμα, ο υπόλοιπος κόσμος παρακολουθούσε έντρομος και ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο προκειμένου να επιβάλλει την τάξη. Υπήρξαν τραυματισμοί, κάποιοι σοβαροί στο κεφάλι και δυο από τους τραυματίες χρειάστηκε μάλιστα να παραμείνουν για νοσηλεία στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο (ΚΙΧΝΕ) της Αλεξανδρούπολης, αφού υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία. Άλλοι δύο αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, τους τοποθετήθηκαν κυρίως ράμματα στα… ανοιγμένα κεφάλια, αποχώρησαν από το Νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν χθες το βράδυ αλλά και σήμερα το πρωί να ταυτοποιήσουν συνολικά 9 οπαδούς, οι οποίοι φέρονται να έχουν πάρει μέρος στις συμπλοκές. Οι 6 είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ και οι 3 της ΑΕΚ, ενώ έγινε και έρευνα στους τοπικούς συνδέσμους οπαδών των συγκεκριμένων ομάδων που υπάρχουν στην Αλεξανδρούπολη, χωρίς όμως να βρεθούν επιβαρυντικά στοιχεία. Οι 2 από τους συλληφθέντες είναι από την Ορεστιάδα και οι άλλοι 7 από την περιοχή της Αλεξανδρούπολης,

Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Άγρια επεισόδια – Στον εισαγγελέα οι εννιά συλληφθέντες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.