ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παπακώστα για έκρηξη στον ΣΚΑΪ: «Ηθελαν να πλήξουν τη Δημοκρατία»

Πρέπει, τόνισε να ομονοήσουμε, πρέπει να πούμε «όχι» στην πόλωση που δυναμιτίζει το κλίμα και υπονομεύει το διάλογο
Παπακώστα για έκρηξη στον ΣΚΑΪ: «Ηθελαν να πλήξουν τη Δημοκρατία»

«Ηθελαν να πλήξουν τη Δημοκρατία ενδεχομένως και ανθρώπινες ζωές. Είναι ανατριχιαστικό» δήλωσε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα εκφράζοντας τον αποτροπιασμό της για την τρομοκρατική επίθεση στον ΣΚΑΪ.

«Η δημοκρατία αμύνεται στις επιθέσεις που δέχεται, αλλά η άμυνα της είναι τόσο ισχυρή που η δημοκρατία δεν απειλείται εκφράζω τον αποτροπιασμό μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η υφυπουργός.

«Είναι ευχάριστο που δεν έχουμε θύματα, όμως είναι ισχυρός ο συμβολισμός… Ηθελαν να πλήξουν τη δημοκρατία, ενδεχομένως να ήθελαν να πλήξουν και ανθρωπινές ζωές» σημείωσε.

Πρέπει, τόνισε να ομονοήσουμε, πρέπει να πούμε «όχι» στην πόλωση που δυναμιτίζει το κλίμα και υπονομεύει το διάλογο.

«Ολοι να χαμηλώσουμε τους τόνους, κάθε σταθμός έχει τη δική του φωνή και στίγμα, να μην επιχειρείται φίμωση ή τρομοκράτηση, η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται, άλλο η αντιπαράθεση και άλλο η τυφλή πόλωση που ανοίγει τον ασκό του Αιόλου» επισήμανε η υφυπουργός.

ΠΗΓΗ:kathimerini.gr

Οι αλλαγές στις ημερομηνίες για τις αιτήσεις και την πληρωμή στο επίδομα παιδιού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παπακώστα για έκρηξη στον ΣΚΑΪ: «Ηθελαν να πλήξουν τη Δημοκρατία»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.