ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παπαμακάριος: Ιατροδικαστική έκθεση σοκ για τον άγριο ξυλοδαρμό της Μαντώς Τζαβάρα

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η ιατροδικαστική έκθεση της υπόθεσης του άγριου ξυλοδαρμού της Μαντούς Τζαβαρά από τον πρώην μπασκετμπολίστα, Μανώλη Παπαμακάριο.
Παπαμακάριος: Ιατροδικαστική έκθεση σοκ για τον άγριο ξυλοδαρμό της Μαντώς Τζαβάρα

Ο Μανώλης Παπαμακάριος θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου τον Μάιο του 22′ με 5 σοβαρές κατηγορίες κατά της πρώην συντρόφου του.

Συγκεκριμένα, ο Μανώλης Παπαμακάριος, αντιμετωπίζει τα αδικήματα για επικίνδυνη σωματική βλάβη της απειλής κατά εξακολούθηση, εξύβρισης κατά εξακολούθηση, κλοπής, οπλοκατοχής και οπλοχρησίας εις βάρος της πρώην συντρόφου του Μαντώς Τζαβάρα.

Η υπόθεση φτάνει στα δικαστήρια με μεγάλη κωλυσιεργία καθώς οι πρώτες καταγγελίες είχαν γίνει πριν από τρία χρόνια, το 2019. Το δικαστήριο αναμένεται να αρχίσει στις 31 Μαϊου του 2022. Η κοπέλα είχε παραχωρήσει μάλιστα τότε και συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο δικηγόρος του θύματος της επίθεσης δήλωσε για το γεγονός: «Τελικά, μια τόσο σοβαρή υπόθεση, που καταγγέλθηκε από την πρώτη στιγμή στις αρμόδιες Αρχές, χρειάστηκε τρία χρόνια για να φθάσει στο ακροατήριο. Η προκαταρκτική εξέταση, η οποία, σύμφωνα με τον νόμο, δεν μπορεί να υπερβεί τους έξι μήνες, στην προκειμένη περίπτωση κράτησε σχεδόν δυόμισι χρόνια.»

Το ιστορικό της υπόθεσης

Η όμορφη επιχειρηματίας Μαντώ Τζαβάρα, είχε σοκάρει το Πανελλήνιο όταν δημοσίευσε τον Ιούνιο του 2019 φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Facebook με σημάδια ξυλοδαρμού, καταγγέλλοντας δημόσια ως υπεύθυνο τον σύντροφο της Παπαμακάριο. Η ίδια τότε ισχυρίστηκε ότι ο Παπαμακάριος, την γρονθοκόπησε, τη μαχαίρωσε και της έκλεψε 20.000 ευρώ!

Η Μαντώ Τζαβάρα σε δηλώσεις της έχει αναφέρει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον ίδιο άλλες 7 φορές! Οι λεπτομέρειες των άγριων ξυλοδαρμών της και οι αποβολές που είχε εξαιτίας τους ανατριχιάζουν!

«Θα σε τελειώσω» – Το περιστατικό ξυλοδαρμού που περιγράφει η ίδια

Η ίδια περιγράφοντας ένα περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού της συγκλονίζει.

«Ήθελα να χωρίσω μαζί τους. Πήγα να στείλω μήνυμα στην κοπέλα που κρατούσε το παιδί μου και ο Μανώλης θεώρησε ότι έστελνα το μήνυμα κάπου αλλού. Δεν πρόλαβα να το στείλω και μου ορμάει και πέφτω με την καρέκλα ανάσκελα. Ανεβαίνει από επάνω μου και αρχίζει να με γρονθοκοπεί. Μετά από δύο τρία λεπτά ασταμάτητου ξύλου μού λέει “τώρα θα τελειώσω εσένα και τα μπάσταρδά σου και μετά θα φύγω”.

Πηγαίνει στην κουζίνα, παίρνει το μαχαίρι και εγώ πάω να φύγω από το σπίτι μου. Με αρπάζει από τα μαλλιά και με σέρνει πάλι στο σαλόνι, με βάζει κάτω και αρχίζει πάλι να με γρονθοκοπεί. Είχε το μαχαίρι στο χέρι του και, όπως κάνω να γυρίσω το κεφάλι μου, με βρίσκει στη γωνία του φρυδιού και με τραυματίζει. Του πέφτει το μαχαίρι κάτω και σηκώνεται να πάει να βρει άλλο μαχαίρι. Μου λέει “τώρα θα σε τελειώσω”. Τότε είπα “αν δεν σηκωθώ να φύγω τώρα, θα πεθάνω”. Είχε σκιστεί η μπλούζα μου και ήμουν γυμνόστηθη.

Βγαίνω από το σπίτι, γυμνή και ξυπόλυτη, και πάω στα 20 μέτρα σε μια ταβέρνα για να σωθώ. Ο ιδιοκτήτης και οι πελάτες είχαν μείνει άφωνοι. Τότε ο κύριος το έβαλε στα πόδια .Αφησε όλα τα προσωπικά του αντικείμενα σε εμένα. Το μόνο που τον ένοιαζε, όπως πάντα, ήταν τα χρήματα. Έτσι έκανε και τώρα, πήρε τα χρήματα που είχα και έφυγε.» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τέλος, σύμφωνα με την ίδια οι ξυλοδαρμοί της ήταν η αιτία της αποβολής της για δύο φορές.

https://www.sportime.gr/extratime/koinonia/katangelies-gia-xilodarmo-stin-kamera-apo-tin-sintrofo-tou-papamakariou/

Η ιατροδικαστική έκθεση γράφει ότι έγινε απόπειρα στραγγαλισμού

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει ως τώρα το φως, η ιατροδικαστική έκθεση θα είναι καταπέλτης για τον πρώην μπασκετμπολίστα.

Κάποια από τα τραύματα της κοπέλας επιβεβαιώνεται από την έκθεση ότι έγιναν από αιχμηρό αντικείμενο. Παράλληλα, σοκ προκαλεί το γεγονός ότι η έκθεση δείχνει απόπειρα στραγγαλισμού της κοπέλας με σημάδια στην περιοχή του λαιμού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παπαμακάριος: Ιατροδικαστική έκθεση σοκ για τον άγριο ξυλοδαρμό της Μαντώς Τζαβάρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.