ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παπαθανάσης: «Μέχρι τέλος Αυγούστου η απαγόρευση των πανηγυριών»

Τις εκτιμήσεις του για το μέτρο που αφορά την απαγόρευση των πανηγυριών, έκανε γνωστές ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης. Συγκεκριμένα τόνισε ότι σύμφωνα με τα όσα πιστεύει, το μέτρο αυτό θα πάρει παράταση μέχρι το τέλος Αυγούστου, τονίζοντας παράλληλα ότι γίνονται συνεχόμενοι έλεγχοι από τις αρχές. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παγώνη: «Η αύξηση των κρουσμάτων...
Παπαθανάσης: «Μέχρι τέλος Αυγούστου η απαγόρευση των πανηγυριών»

Τις εκτιμήσεις του για το μέτρο που αφορά την απαγόρευση των πανηγυριών, έκανε γνωστές ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι σύμφωνα με τα όσα πιστεύει, το μέτρο αυτό θα πάρει παράταση μέχρι το τέλος Αυγούστου, τονίζοντας παράλληλα ότι γίνονται συνεχόμενοι έλεγχοι από τις αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παγώνη: «Η αύξηση των κρουσμάτων δείχνει ότι επιστρέφουμε στον Μάρτιο»

Πάντως για τη μη τήρηση των μέτρων ανέφερε ότι «δεν μπορεί να είναι ένας αστυνομικός πίσω από κάθε πολίτη», προτρέποντας τους πολίτες να είναι έξτρα προσεκτικοί.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι, «δε θα υπάρξει γενικό lockdown, αλλά θα υπάρξουν τοπικά αν χρειαστεί», υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι δεν πρόκειται να μπει… φρένο στον τουρισμό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παπαθανάσης: «Μέχρι τέλος Αυγούστου η απαγόρευση των πανηγυριών»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.