ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραλαβή 60 από τα 181 container από την Αυστρία

Παρελήφθησαν σήμερα στον σιδηροδρομικό σταθμό Σίνδου, 60 container - Άμεση μεταφορά 40 στη Σάμο
Παραλαβή 60 από τα 181 container από την Αυστρία

Παραλαβή 60 container – Άμεση μεταφορά 40 στη Σάμο

Παρελήφθησαν σήμερα στον σιδηροδρομικό σταθμό Σίνδου, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργου Κουμουτσάκου, της πρέσβεως της Αυστρίας στην Αθήνα, Hermine Poppeller, και του Γενικού Γραμματέα Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο, Μάνου Λογοθέτη, τα πρώτα 60 από τα 181 ειδικά container διαμονής, υγειονομικής φροντίδας και περιορισμού (καραντίνα) μεταναστών και προσφύγων, που παραχωρούνται στην Ελλάδα από την Αυστριακή Κυβέρνηση.

Η σχετική σύμβαση παραχώρησής τους υπεγράφη σε τηλεδιάσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργου Κουμουτσάκου, και του υπουργού Εσωτερικών της Αυστρίας, Karl Nehammer.

Από τη Σίνδο, κατά προτεραιότητα, 40 container θα μεταφερθούν άμεσα στη Σάμο. Δέκα θα καλύψουν τις έκτακτες ανάγκες που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στο Βαθύ και τα υπόλοιπα 30 θα αξιοποιηθούν στη νέα δομή που ολοκληρώνεται στο νησί. Στις δομές της Λέσβου, της Χίου, της Λέρου και της Κω θα μεταφερθούν από 10 container. Στη Μαλακάσα και στις Σέρρες θα μεταφερθούν από 40, ενώ τα υπόλοιπα θα διατεθούν ανάλογα με τις ανάγκες που θα διαμορφωθούν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παραλαβή 60 από τα 181 container από την Αυστρία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.