ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρεκκλήσι έγινε μπαράκι για κορονο-πάρτι – Τι λένε οι υπεύθυνοι (pics)

Άγνωστοι χωρίς ιερό και όσιο μετέτρεψαν το παρεκκλήσι του Αγίου Μανδηλίου σε μπαρ, διασκεδάζοντας ως τα ξημερώματα.
Παρεκκλήσι έγινε μπαράκι για κορονο-πάρτι – Τι λένε οι υπεύθυνοι (pics)

Εκκλησία: Άγνωστοι χωρίς ιερό και όσιο μετέτρεψαν το παρεκκλήσι του Αγίου Μανδηλίου σε μπαρ, διασκεδάζοντας ως τα ξημερώματα.

Ο ιερέας της Τερπνής και οι αιρετοί του Δήμου Βισαλτίας, δηλαδή οι αντιδήμαρχοι Θεόδωρος Βαδικόλιας και Νίκος Πασχαλίδης αντίκρισαν με τα μάτια τους τις εικόνες ντροπής.

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του δήμου σε απόλυτη συνεργασία με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νιγρίτας και εθελοντές δημότες προχώρησαν σε καθαρισμού του χώρου, όπως ενημέρωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αντιδήμαρχος Θεόδωρος Βαδικόλιας.

«Με ποιο δικαίωμα παιδιά; Το νεαρό της ηλικίας; Η ‘μαγκιά’; Η αδιαφορία; Η αντίδραση; Όχι, λοιπόν, τίποτε απ’ αυτά δεν δικαιολογεί την καταστροφή ενός ιερού χώρου κι ενός πανέμορφου τόπου που όλοι έχουν δικαίωμα να τον απολαμβάνουν.

Δεν είναι υπηρέτες σας όλοι αυτοί που επανειλημμένα καθαρίζουν και φροντίζουν το πασίγνωστο αυτό εκκλησάκι. Ούτε μπορεί ν ανεχθεί πλέον κανείς την καταστροφή που προκαλούν ορισμένοι που δεν σέβονται τα στοιχειώδη», έγραψε με τη σειρά του ο αντιδήμαρχος Νίκος Πασχαλίδης.

Παρεκκλήσι έγινε μπαράκι για κορονο-πάρτι - Τι λένε οι υπεύθυνοι (pics)

Παρεκκλήσι έγινε μπαράκι για κορονο-πάρτι - Τι λένε οι υπεύθυνοι (pics)

ΠΗΓΗ: Infonews24

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λύγισε στο 5ο σετ ο ΜΕΓΑΣ Στέφανος, στον σωστό δρόμο για να γίνει μύθος

Survivor spoiler αποχώρηση 13/6: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παρεκκλήσι έγινε μπαράκι για κορονο-πάρτι – Τι λένε οι υπεύθυνοι (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.