ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρέλαση στη Νέα Φιλαδέλφεια: Το…ανέλαβε κι αυτό ο Μπογδάνος!

Να… σκάσει θέμα, να σχολιαστεί μέσω social media και να μην πάρει θέση ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι λίγο δύσκολο. Με μήνυμά του στο facebook ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε και ενημέρωσε για τις κινήσεις του αναφορικά με το θέμα της ομάδας που παρείσφρησε στην παρέλαση στη Νέα Φιλαδέλφεια. Συγκεκριμένα έγραψε o Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Επειδή...
Παρέλαση στη Νέα Φιλαδέλφεια: Το…ανέλαβε κι αυτό ο Μπογδάνος!

Να… σκάσει θέμα, να σχολιαστεί μέσω social media και να μην πάρει θέση ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι λίγο δύσκολο.

Με μήνυμά του στο facebook ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε και ενημέρωσε για τις κινήσεις του αναφορικά με το θέμα της ομάδας που παρείσφρησε στην παρέλαση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συγκεκριμένα έγραψε o Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Επειδή δεν είμαι ούτε γονιός ούτε καθηγητής των συγκεκριμένων γρουμπούσκουλων για να τα διδάξω και να τα νουθετήσω.Αλλά ένας Έλληνας πολίτης και ταυτόχρονα αρθρογράφος του ΦΒ προσβεβλημένος.

Ήδη έχω ενημερώσει τον δικηγόρο μου για να υποβάλω μήνυση στα καλοκόριτσα που μετά από αυτό που έκαναν πήγαν και ήπιαν και τον φρέντο τους. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάποια από τα αδικημένα από την ζωή καλοκόριτσα να με ενημερώσει.

Υπάρχουν και νόμοι σε αυτήν την χώρα. Την συνείδηση κάποιοι την έχουν χάσει εδώ και καιρό».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παρέλαση στη Νέα Φιλαδέλφεια: Το…ανέλαβε κι αυτό ο Μπογδάνος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.