ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρελάσεις: Κανονικά και για τους ανεμβολίαστους μετά την κατακραυγή

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Μάκης Βορίδης, οι παρελάσεις θα διεξαχθούν κανονικά και για τους ανεμβολίαστους.
Παρελάσεις: Κανονικά και για τους ανεμβολίαστους μετά την κατακραυγή

Η κυβέρνηση μετά από τα απανωτά μπρος πίσω για τις παρελάσεις και τις συνεχόμενες διαρροές περί παρελάσεων μόνο για εμβολιασμένους, κάνει «άτακτη υποχώρηση» καθώς η φθορά της από την κατακραυγή του κόσμου είναι πλέον εκτός ελέγχου!

Σύμφωνα με την αποκάλυψη, που έκανε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης οι παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου θα διεξαχθούν κανονικά.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις, που έκανε στην ΕΡΤ, πέρα από τις παρελάσεις θα διεξαχθούν κανονικά στη Θεσσαλονίκη και οι εορτασμοί για τον Άγιο Δημήτριο. Μάλιστα, οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν παρουσία κόσμου χωρίς εξαιρέσεις ανάμεσα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα και θα υπάρχει ισχυρή παρότρυνση για τη χρήση μάσκας, όπως τόνισε ο Μάκης Βορίδης. Έχουν ανοίξει οι περισσότερες δραστηριότητες με περιορισμούς, επομένως θα γίνει κανονικά και η παρέλαση, πρόσθεσε.

Συνολικά για την πορεία της πανδημίας ο υπουργός τόνισε πως αν και δε χειρίζεται το θέμα βλέπει την πίεση στο σύστημα υγείας.

Τα πράγματα εκεί είναι ισορροπημένα, στη βόρεια Ελλάδα εντοπίζεται μια πίεση και πρόσθεσε πως το ΕΣΥ έχει αντοχές κυρίως σε ό,τι αφορά τις ΜΕΘ. Η γενική εικόνα είναι μια εικόνα ισορροπίας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παρελάσεις: Κανονικά και για τους ανεμβολίαστους μετά την κατακραυγή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.