ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάρνηθα: Αδιανόητο – Άφησαν ελάφι χτυπημένο να χαροπαλεύει χωρίς να του προσφέρουν ιατρική βοήθεια

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στην Πάρνηθα, καθώς το δασαρχείο άφησε ένα χτυπημένο ελάφι, να χαροπαλεύει αβοήθητο!
Πάρνηθα: Αδιανόητο – Άφησαν ελάφι χτυπημένο να χαροπαλεύει χωρίς να του προσφέρουν ιατρική βοήθεια

Είναι πραγματικό απίστευτο αυτό που συνέβη στην Πάρνηθα, από το δασαρχείο της περιοχής που φαίνεται πως αγνόησε τις εκκλήσεις για να παρέχει βοήθεια σε ένα τραυματισμένο ελάφι που χαροπάλευε για τρείς ολόκληρες ημέρες.

Το αδιανόητο αυτό περιστατικό αποκάλυψε, μιλώντας στο κανάλι του Mega, ο Νίκος Λεφατζής, που εντόπισε το άτυχο ζώο στη μέση του δρόμου και έτρεξε να το βοηθήσει, όμως το ελάφι ψυχορραγούσε, με αποτέλεσμα να απευθυνθεί στο δασαρχείο, με την απάντηση που δέχθηκε όμως να τον ξαφνιάζει.

Όπως αποκάλυψε, οι υπεύθυνοι του είπαν πως πρόκειται για ένα ηλικιωμένο ελάφι και πως δεν έχει νόημα να στείλουν κάποιον να το περισυλλέξει καθώς αυτή είναι η φύση του… δηλαδή να πεθάνει!

Μάλιστα, μετά τα πολλά τηλεφωνήματα που έκανε ο κ. Λεφατζής, υπήρξε και η ενόχληση των εργαζομένων, που του απάντησαν πως έχει πάρει πολλά τηλέφωνα και ενοχλεί.

«Βρήκα το ελάφι να στέκεται στην άκρη του δρόμου να στέκεται σε κάτι λασπόνερα. Κατέβηκα από το αμάξι να δω πως είναι, το πλησίασα γιατί δεν κουνιόταν. Τα πίσω του πόδια είχαν πρόβλημα και έπεφτε στο οδόστρωμα. Πήρα το 112 και με συνέδεσαν με την Αστυνομία. Η Άμεση Δράση είπε ότι θα στείλει περιπολικό, δεν ήρθε κανένας. Μετά καλέσαμε το δασαρχείο, που είπε ότι είναι ένα ηλικιωμένο ελάφι και αυτή είναι η φύση του. Ο κύριος είχε περάσει το συγκεκριμένο ελάφι για ηλικιωμένο, λέει το είχε δει από το πρωί», διηγήθηκε χαρακτηριστικά ο Νίκος Λεφατζής σε μια υπόθεση που σοκάρει.

Η αντιμετώπιση αυτή, έχει προκαλέσει οργή καθώς όχι μόνο δεν έστειλαν άμεσα βοήθεια στο σημείο που βρισκόταν το ελάφι αλλά απέτρεψαν και μέλη φιλοζωικών οργανώσεων να αναλάβουν δράση, οδηγώντας το ζώο που χτυπήθηκε στην Πάρνηθα, μετά από τρεις ημέρες, στην ευθανασία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάρνηθα: Αδιανόητο – Άφησαν ελάφι χτυπημένο να χαροπαλεύει χωρίς να του προσφέρουν ιατρική βοήθεια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.