ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρωδία με την τηλεκπαίδευση και σε δημοτικά και νηπιαγωγεία!

Συνεχίζεται η παρωδία του υπουργείου Παιδείας με την τηλεκπαίδευση ακόμη και σήμερα, περίπου δέκα μέρες από την «πρεμιέρα» για γυμνάσια και λύκεια και κατά την πρώτη μέρα «λειτουργίας» για δημοτικά και νηπιαγωγεία
Παρωδία με την τηλεκπαίδευση και σε δημοτικά και νηπιαγωγεία!

Tηλεκπαίδευση τ’ εμποδίων και για τους μαθητές του δημοτικού και τα παιδάκια των νηπιαγωγείων. Δυσκολεύονται να συνδεθούν οι δάσκαλοι. Πλήθος οι καταγγελίες γονιών που βρίσκονται σε απόγνωση στα social media.

Συνεχίζεται η παρωδία του υπουργείου Παιδείας με την τηλεκπαίδευση ακόμη και σήμερα, περίπου δέκα μέρες από την «πρεμιέρα» για γυμνάσια και λύκεια και κατά την πρώτη μέρα «λειτουργίας» για δημοτικά και νηπιαγωγεία.

Μαζικές καταγγελίες γονέων και εκπαιδευτικών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης, καθώς και καταγγελίες για «εισβολή» εξωσχολικών στις διαδικτυακές σχολικές αίθουσες οι οποίοι προέβαλλαν βίντεο με πορνογραφικό υλικό. Έκθετο το υπουργείο για ακόμη μια φορά.

Απαντήσεις καλείται να δώσει το υπουργείο Παιδείας για ακόμη μια φορά, καθώς δεκάδες είναι οι καταγγελίες από γονείς και εκπαιδευτικούς κατά τη σημερινή «πρεμιέρα» για τα δημοτικά και νηπιαγωγεία.

Την ίδια ώρα, καταγγελίες έρχονται στην επιφάνεια για αγνώστους που εισέβαλαν στα διαδικτυακά μαθήματα της τηλεκπαίδευσης σε κάποια σχολεία και εξύβρισαν καθηγητές προβάλλοντας πορνογραφικό υλικό.

Συγκεκριμένα, τέτοια περιστατικά σημειώθηκαν σε Γυμνάσιο στην Κάλυμνο αλλά και σε Γυμνάσιο της Ρόδου όπου στην πρώτη περίπτωση, οι δράστες εξύβρισαν τους καθηγητές κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών μαθημάτων, και στη δεύτερη περίπτωση προέβαλαν βίντεο με ακατάλληλες σκηνές ερωτικού περιεχομένου, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Ροδιακή».

Όπως δήλωσε στη «Ροδιακή» ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου Γιάννης Παπαδομαρκάκης, «το ίδιο συνέβη και σε άλλα σχολεία όχι μόνο στο νομό μας αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρα μας, ενώ έχει ήδη ενημερωθεί το Υπουργείο Παιδείας».

Στο twitter αυτή την ώρα είναι πρώτο trend το #τηλεκπαίδευση και δεύτερο το #webex με εκατοντάδες χρήστες να σχολιάζουν το νέο φιάσκο.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παρωδία με την τηλεκπαίδευση και σε δημοτικά και νηπιαγωγεία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.