ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πάρτι» στα σχόλια με την ακρίβεια στη Μύκονο: «148 ευρώ στη Μύκονο, το καλαμάρι του βαρκάρη…»

Χιουμοριστικές αναρτήσεις, αλλά και καταγγελίες με αφορμή τις «τσουχτερές» τιμές στη Μύκονο.
«Πάρτι» στα σχόλια με την ακρίβεια στη Μύκονο: «148 ευρώ στη Μύκονο, το καλαμάρι του βαρκάρη…»

Η εξωφρενική ακρίβεια στη Μύκονο είναι και φέτος ένα από τα θέματα της επικαιρότητας στην Ελλάδα και τα οποία σχολιάζονται έντονα στο Twitter.

Για μία ακόμη φορά η λέξη «Μύκονος» τρεντάρει στη γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με τα σχόλια να είναι ποικίλης μορφής.

Έτσι λοιπόν άλλοι σχολιάζουν χιουμοριστικά για τα όσα συμβαίνουν στο «νησί των ανέμων», ενώ άλλοι είναι καταγγελτικοί για τις υπερβολικές τιμές στα καταλύματα, τις ταβέρνες και τις παραλίες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αρκετοί ανεβάζουν «τσουχτερές» αποδείξεις με το… γνωστό καλαμάρι να πληρώνεται ως «χρυσό».

Οι πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις για την ακρίβεια στη Μύκονο 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Πάρτι» στα σχόλια με την ακρίβεια στη Μύκονο: «148 ευρώ στη Μύκονο, το καλαμάρι του βαρκάρη…»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.