ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρτσαλάκης – Λιγνάδης: «Ένα κτήνος – Ανήθικη η Μενδώνη»

H υπόθεση Λιγνάδη βρίσκεται στο προσκήνιο. Ο Γιώργος Παρτσαλάκης αναφέρθηκε σχετικά, όπως και στη Λίνα Μενδώνη.
Παρτσαλάκης – Λιγνάδης: «Ένα κτήνος – Ανήθικη η Μενδώνη»

Ο Δημήτρης Λιγνάδης και η υπόθεσή του βρίσκονται στο προσκήνιο. Ο Γιώργος Παρτσαλάκης αναφέρθηκε σχετικά, όπως και στη Λίνα Μενδώνη.

Δε μάσησε τα λόγια του ο Γιώργος Παρτσαλάκης μιλώντας για τη Λίνα Μενδώνη, ενώ ούτε ο Δημήτρης Λιγνάδης θα μπορούσε να ξεφύγει.

«Ήξερα τι γινόταν. Επειδή δεν είχα στοιχεία, θα μπορούσα να κατηγορηθώ αυτομάτως και να βρεθώ για ένα κτήνος μπερδεμένος σε μια ιστορία», είπε αρχικά στο MEGA.

Και προσέθεσε: «Aυτά για τα οποία κατηγορείται, είναι πράγματα που έχουν ακουστεί εδώ και 15 χρόνια, έχουν ειπωθεί εδώ και εκεί και παραπέρα. Έχω αρνηθεί πράγματα, δουλειές και ιστορίες, γιατί ήξερα ότι ήταν μπερδεμένοι σε αυτές τις δουλειές αυτές οι εγκληματικές φυσιογνωμίες».

Ο ηθοποιός σχολίασε με καυστικό τρόπο τη στάση της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη: «Η υπουργός Πολιτισμού έπεσε από τα σύννεφα… δεν γνώριζε δεν ήξερε. Αυτό είναι μια μεγάλη ντροπή. Εάν δεν ήξερε είναι ανίκανη Εάν ήξερε και δεν το έκανε, είναι ανήθικη. Θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί».

Επίσης, υπογράμμισε ότι «εκείνο που με λυπεί θανάσιμα είναι ότι άνθρωποι φθαρμένοι, σάπιοι και ξεφτιλισμένοι λένε ότι υπηρετούν την τέχνη και κάνουν πολιτισμό».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παρτσαλάκης – Λιγνάδης: «Ένα κτήνος – Ανήθικη η Μενδώνη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.