ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάσχα 2020: Το ωράριο των σούπερ μάρκετ έως το Μεγάλο Σάββατο

Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το φετινό Πάσχα έχει τεθεί σε ισχύ από τη Μεγάλη Δευτέρα (13/4 και θα τηρηθεί μέχρι το Μεγάλο Σάββατο. Για όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά από τις 07:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ ενώ το Μεγάλο Σάββατο το ωράριο λειτουργίας τους θα είναι...
Πάσχα 2020: Το ωράριο των σούπερ μάρκετ έως το Μεγάλο Σάββατο

Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το φετινό Πάσχα έχει τεθεί σε ισχύ από τη Μεγάλη Δευτέρα (13/4 και θα τηρηθεί μέχρι το Μεγάλο Σάββατο.

Για όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά από τις 07:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ ενώ το Μεγάλο Σάββατο το ωράριο λειτουργίας τους θα είναι από τις 07:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Κλείνουν άμεσα τα νεκροταφεία!

Το ειδικό ωράριο λειτουργία προσδιορίστηκε με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ ο ίδιος τόνισε για την εισαγωγή αμνοεριφίων πως θα είναι μικρότερη φέτος εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που περνάει η χώρα, ενώ θα υπάρχει επάρκεια από την εγχώρια παραγωγή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάσχα 2020: Το ωράριο των σούπερ μάρκετ έως το Μεγάλο Σάββατο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.