ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάσχα: Αλλάζουν τόπο κατοικίας στο Taxis μέσω λογιστών για να φύγουν

Τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών έχει συνετιστεί με τα μέτρα απαγόρευσης κι έχει κατανοήσει ότι ενόψει Πάσχα η ατομική ευθύνη είναι το Α και το Ω για να περιοριστεί η εξάπλωση και η διασπορά του κορονοϊού, υπάρχουν ακόμα κάποιοι -λίγοι ευτυχώς- που συνεχίζουν το… βιολί τους. Σύμφωνα με τον γραμματέα των...
Πάσχα: Αλλάζουν τόπο κατοικίας στο Taxis μέσω λογιστών για να φύγουν

Τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών έχει συνετιστεί με τα μέτρα απαγόρευσης κι έχει κατανοήσει ότι ενόψει Πάσχα η ατομική ευθύνη είναι το Α και το Ω για να περιοριστεί η εξάπλωση και η διασπορά του κορονοϊού, υπάρχουν ακόμα κάποιοι -λίγοι ευτυχώς- που συνεχίζουν το… βιολί τους.

Σύμφωνα με τον γραμματέα των Ειδικών Φρουρών υπάρχουν συμπατριώτες μας που ζουν σε παράλληλο σύμπαν και σκαρφίζονται πατέντες για να πάνε στα χωριά και τα εξοχικά τους το Πάσχα. «Κάποιοι, λίγοι, μέσω των λογιστών τους ή μέσω taxisnet αλλάζουν τις μόνιμες κατοικίες τους και τις βάζουν στην επαρχία, νομίζοντας ότι θα βάλουν τη σούβλα και θα ξεκινήσουν για Πάσχα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στράτος Μαυροειδάκος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Όλα τα νέα μέτρα που θα ανακοινωθούν

«Είναι λίγοι, αλλά το κάνουν… Η ΕΛ.ΑΣ. θα είναι στα διόδια δε θα πάει κάνεις στην επαρχία, έχουμε “πόλεμο”» διεμήνυσε ο γ.γ. των ειδικών φρουρών, συμπληρώνοντας ότι οι αστυνομικοί ευγενικά και με πειθώ αποτρέπουν τους εποχούμενους να ταξιδέψουν.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Ελληνες που ακούνε τους αστυνομικούς. Εμείς είμαστε έξω για εσάς. Εμείς δε μένουμε σπίτι, είμαστε έξω να το σεβαστούν αυτό» πρόσθεσε.

Πέτσας: «Ίσως κλείσουμε τα διόδια – Οι συνεπείς δεν είναι κορόιδα»

Μιλώντας στο ίδιο κανάλι, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν τα διόδια ενόψει του Πάσχα, ενώ επιβεβαίωσε ότι εξετάζεται μέσα στα επόμενα δύο-τρία εικοσιτετράωρα, ο χρονικός περιορισμός των μετακινήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χανιά: Ζευγάρι έστειλε SMS για σούπερ μάρκετ αλλά πιάστηκε να κάνει σεξ στο αυτοκίνητο

«Εξετάζουμε και περιορισμό στις μετακινήσεις μέσα στα επόμενα δύο με τρία 24ωρα, αν είναι να γίνει θα γίνει τώρα» σημείωσε, καυτηριάζοντας τις συμπεριφορές μειοψηφίας πολιτών. «Τα μέτρα που θα πάρουμε θα πρέπει να είναι αυστηροποίηση για όσους δεν είναι συνεπείς, ώστε να μην υπάρχει κατάχρηση του συστήματος, κάποιοι κάνουν άσκηση τρεις και τέσσερις φόρες την ημέρα κάποιοι πάνε σούπερ μάρκετ τρεις φόρες την ημέρα, που δεν πήγαιναν ούτε πριν τη κρίση… Οι συνεπείς δεν είναι κορόιδα» επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Θα δούμε αν χρειαστεί να κλείσουμε τα διόδια… στη φάση που είμαστε επαναλαμβάνουμε την κύρια απαγόρευση» διευκρίνισε.

Αναφερόμενος σε καταγγελίες για αλλαγή τόπου κατοικίας προκειμένου κάποιοι ασυνείδητοι πολίτες να κάνουν Πάσχα στο χωριό, ο Στέλιος Πέτσας ξεκαθάρισε ότι «από τη στιγμή που αποφασίστηκε ο περιορισμός δεν προβλέπεται μετακίνηση από το αστικό κέντρο στο χωριό. Ήταν άπαξ η μετακίνηση… Αν ήμουν στο χωριό και η διαμονή μου ήταν στη Αθήνα, είχα το δικαίωμα να φύγω άπαξ για Αθήνα δεν είναι δυνατό να φεύγω κάθε Σαββατοκύριακο στο χωριό».

<script src=”https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js”></script><glomex-player data-integration-id=”yddswnmdjjiwtdux” data-playlist-id=”v-c1reapwbrkah-st” data-width=”588″ data-height=”330″></glomex-player>

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάσχα: Αλλάζουν τόπο κατοικίας στο Taxis μέσω λογιστών για να φύγουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.