ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάσχα: Drones της ΕΛΑΣ θα ψάχνουν όσους σουβλίζουν αρνιά με παρέα (vid)

Με το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα να πλησιάζουν, η ΕΛΑΣ είναι σε εγρήγορση για το πως θα αντιμετωπίσει μεγάλες οικογενειακές συγκεντρώσεις που θα ελλοχεύουν τον κίνδυνο εξάπλωσης του κορονοϊού. Όπως είναι γνωστό από το πρωί, υφίσταται το σενάριο της απαγόρευσης κυκλοφορίας των ΙΧ. Κάτι όμως που προς το παρόν μένει ως ενδεχόμενο…...
Πάσχα: Drones της ΕΛΑΣ θα ψάχνουν όσους σουβλίζουν αρνιά με παρέα (vid)

Με το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα να πλησιάζουν, η ΕΛΑΣ είναι σε εγρήγορση για το πως θα αντιμετωπίσει μεγάλες οικογενειακές συγκεντρώσεις που θα ελλοχεύουν τον κίνδυνο εξάπλωσης του κορονοϊού.

Όπως είναι γνωστό από το πρωί, υφίσταται το σενάριο της απαγόρευσης κυκλοφορίας των ΙΧ. Κάτι όμως που προς το παρόν μένει ως ενδεχόμενο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Συγκλονιστικές εικόνες από τις ΜΕΘ στην Ελλάδα (vid)

Κάτι όμως που θα πρέπει να θεωρείται κάπως πιο σίγουρο, είναι η ενεργοποίηση των drones που έχει η Ελληνική Αστυνομία και όπως αναφέρθηκε στον ΣΚΑΙ θα χρησιμοποιηθούν για τον εντοπισμών γλεντιών σε ταράτσες, πιλοτές και αυλές (στις περιοχές που υπάρχουν).

Όπως αναφέρθηκε πρόθεση της ΕΛΑΣ είναι να περιοριστούν σε συστάσεις, όμως αν εντοπίσουν υπερβολές είναι πολύ πιθανό να «πέφτει» και πρόστιμο.

Τέλος σίγουρη είναι και η εντατικοποίηση των ελέγχων μετακινήσεις. Πόσω μάλλον αν έχει επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας των Ι.Χ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάσχα: Drones της ΕΛΑΣ θα ψάχνουν όσους σουβλίζουν αρνιά με παρέα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.