ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάσχα: Η μεγαλύτερη έξοδος των τελευταίων 10 ετών

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων, ιδιαίτερα από τα διόδια της Ελευσίνας.
Πάσχα: Η μεγαλύτερη έξοδος των τελευταίων 10 ετών

Πάσχα στο χωριό: Πόσες και πόσες φορές είχαμε ακούσει αυτή τη δράση τα δύο προηγούμενα χρόνια, με τα μικρά η μεγαλύτερα lockdown να το καθιστούν αρκετά δύσκολο. Πλέον όμως, οι Αθηναίοι μπορούν να το κάνουν πραγματικότητα!

H έξοδος των εκδρομέων λοιπόν κορυφώνεται και αναμένεται να είναι μαζική, με αυτοκίνητα, πλοία, αεροπλάνα και λεωφορεία.

Είναι χαρακτηριστικό πως μιλάμε για ρεκόρ δεκαετίας, καθώς μόνο από τα διόδια της Ελευσίνας από την περασμένη Παρασκευή έχουν φύγει πάνω από 50.000 αυτοκίνητα, ενώ έως και το Μεγάλο Σάββατο αναμένεται να φύγουν ακόμη 130.000 αυτοκίνητα.

Συνολικά υπολογίζεται ότι θα αναχωρήσουν 350.000 αυτοκίνητα και θα επιστρέψουν περίπου 170.000 αυτοκίνητα.

Από ‘κει και πέρα, μόνο σήμερα Μεγάλη Πέμπτη (21/4) από το λιμάνι του Πειραιά αναχωρούν 18.500 επιβάτες για Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη και 2.500 επιβάτες για Αργοσαρωνικό.

Σύμφωνα τους ακτοπλόους η πληρότητα στα πρωινά δρομολόγια της Μ.Πέμπτης και της Μ.Παρασκευής είναι 100%. Για σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 19 δρομολόγια, 17 από τη Ραφήνα και 10 από το Λαύριο.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάσχα: Η μεγαλύτερη έξοδος των τελευταίων 10 ετών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.