ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάσχα: Εισαγγελέας και αυτόφωρο για όσους ψήσουν!

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ήδη σχέδιο στην ΕΛ.ΑΣ. με περιπολίες και σε κωμοπόλεις για να αποφευχθούν γλέντια γύρω από τον οβελία το Πάσχα. Ειδικό ενδιαφέρον υπάρχει για τους ελέγχους σε πυλωτές κατοικιών ή πολυκατοικιών όπου μπορεί να υπάρχουν μικρές πασχαλινές συνάξεις των κατοίκων τους. Οι χώροι αυτοί θεωρούνται ιδιωτικοί κι οι αστυνομικοί θα προχωρούν σε...
Πάσχα: Εισαγγελέας και αυτόφωρο για όσους ψήσουν!

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ήδη σχέδιο στην ΕΛ.ΑΣ. με περιπολίες και σε κωμοπόλεις για να αποφευχθούν γλέντια γύρω από τον οβελία το Πάσχα.

Ειδικό ενδιαφέρον υπάρχει για τους ελέγχους σε πυλωτές κατοικιών ή πολυκατοικιών όπου μπορεί να υπάρχουν μικρές πασχαλινές συνάξεις των κατοίκων τους.

Οι χώροι αυτοί θεωρούνται ιδιωτικοί κι οι αστυνομικοί θα προχωρούν σε συστάσεις για τη «διάλυση» των συγκεντρώσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Συμφωνία στο Eurogroup ύψους 540 δισ. ευρώ!

Εάν δεν υπάρξει υπακοή των πολιτών μπορεί να υπάρξει κλήση εισαγγελέα, επιβολή προστίμων σε όλους τους παρευρισκομένους ενώ μπορεί να κινηθούν αυτόφωρες διαδικασίες.

Ωστόσο δεν έχει αποσαφηνιστεί πλήρως τι θα ισχύει σε περιπτώσεις πολιτών που έχουν κλειστή αυλή και θα επιλέξουν να ψήσουν τον οβελία μόνο για την οικογένεια τους ή για όσα άτομα έχουν δηλώσει ως μόνιμη κατοικία το συγκεκριμένο χώρο. Πάντως από ότι φαίνεται η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε καθολική εφαρμογή του μέτρου, ώστε να αποφευχθούν παρερμηνίες και να υπάρξουν συγκεντρώσεις πολιτών.

Διαβάστε περισσότερα: dikaiologitika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάσχα: Εισαγγελέας και αυτόφωρο για όσους ψήσουν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.