ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάσχα – Ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, φούρνοι, οπωροπωλεία

Με ενιαίο ωράριο θα λειτουργήσουν από ‪την ερχόμενη Κυριακή όλα τα καταστήματα τροφίμων που παραμένουν ανοικτά λόγω του εορταστικού ωραρίου του Πάσχα. Πιο συγκεκριμένα, από την Κυριακή (12/4) τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 10:00 το πρωί έως τις 20:00 το απόγευμα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάσχα: Εισαγγελέας και αυτόφωρο για όσους ψήσουν! Από τη Μεγάλη Δευτέρα...
Πάσχα – Ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, φούρνοι, οπωροπωλεία

Με ενιαίο ωράριο θα λειτουργήσουν από ‪την ερχόμενη Κυριακή όλα τα καταστήματα τροφίμων που παραμένουν ανοικτά λόγω του εορταστικού ωραρίου του Πάσχα.

Πιο συγκεκριμένα, από την Κυριακή (12/4) τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 10:00 το πρωί έως τις 20:00 το απόγευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάσχα: Εισαγγελέας και αυτόφωρο για όσους ψήσουν!

Από τη Μεγάλη Δευτέρα έως και τη Μεγάλη Παρασκευή τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά από τις 07:00 έως τις 21:00, ενώ το Μεγάλο Σάββατο το ωράριο λειτουργίας τους θα είναι από τις 07:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ.

Σχετικά με την επάρκεια αμνοεριφίων για το Πάσχα ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην ΕΡΤ δήλωσε ότι λόγω των περιοριστικών μέτρων η ζήτηση αναμένεται να είναι χαμηλότερη φέτος. «Κάθε μέρα θα παρακολουθούμε την αφορά», σημείωσε ο υπουργός.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάσχα – Ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, φούρνοι, οπωροπωλεία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.