ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάσχα: Ωράριο Σουπερ Μαρκετ και καταστημάτων την Μεγάλη Παρασκευή και Μεγάλο Σάββατο

Το φετινό Πάσχα δεν θα είναι όπως το περσινό, όμως και πάλι θα υπάρχουν αρκετές απαγορεύσεις λόγω του Κορονοϊού.
Πάσχα: Ωράριο Σουπερ Μαρκετ και καταστημάτων την Μεγάλη Παρασκευή και Μεγάλο Σάββατο

Το φετινό Πάσχα δεν θα είναι όπως το περσινό, όμως και πάλι θα υπάρχουν αρκετές απαγορεύσεις λόγω του Κορονοϊού.

To φετινό Πάσχα θα έχει πολλούς περιορισμούς λόγω του Κορονοϊού αλλά φυσικά δεν θα είναι και σαν το περσινό. Ήδη από χθες Μεγάλη Πέμπτη άνοιξαν οι διαδημοτικές μετακινήσεις, με τα αυτοκίνητα ακόμα και τις καθημερινές.

Παρόλα αυτά πρέπει να τελούνται εντός της εκάστοτε περιφερειακής ενότητας. Φυσικά για να γίνονται όλες αυτές είναι απαραίτητη η αποστολή SMS στο 13033.

Η περιφορά του Επιταφίου αυτή την χρονιά θα είναι με διαφορετικό τρόπο. Δηλαδή θα πραγματοποιηθεί εντός του προαύλιου χώρου των ναών χωρίς να τον ακολουθεί η πομπή των πιστών, ενώ το προσκύνημα του Επιταφίου θα γίνει εκτός του ναού, και πάντα με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων.

Ωράριο Σούπερ Μάρκετ και καταστημάτων

Τώρα όσον αφορά το ωράριο των Σούπερ Μάρκετ και των καταστημάτων την Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο, τα πρώτα θα λειτουργούν από τις 09:00 ως τις 19:00 την σημερινή ημέρα. Αύριο το ωράριο αλλάζει καθώς έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν από τις 7:00 μέχρι τις 19:00.

Τα καταστήματα αντίστοιχα θα μπορούν να λειτουργήσουν, προαιρετικά, από τις 13:00 μέχρι τις 19:00 και το Μεγάλο Σάββατο από τις 7:00 μέχρι τις 18:00.

Αυτό σημειώνει σε ανακοίνωσή της η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Συγκεκριμένα αναφέρει, για την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού και τις επιχειρήσεις ότι το ωράριο λειτουργίας που αναφέρεται στην υπ’ αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ.26380/23-4-2021 κοινή υπουργική απόφαση ΦΕΚ (Β1682) εφαρμόζεται μόνο στις υπεραγορές τροφίμων (σούπερ μάρκετ). Τα λοιπά καταστήματα τροφίμων του σημείου 22 του πίνακα της παρ.1Β του άρθρου 1 της ως άνω ΚΥΑ, εξαιρούνται από εν λόγω πλαίσιο.

Διαβάστε επίσης πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ.

Survivor 30/4: Μακριά από την οικογένειά του το Άγιο Πάσχα ο Τριαντάφυλλος!

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.

?>